Browse Belgians by:
State | Discipline | Sex | Color
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Belgian for Sale in Michigan


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria Viewing ads 1 - 12 of 15 »
Chestnut Belgian Horse for Sale in Michigan

Fritz - Belgian - Quarter horse looking for a new home

Richland, Michigan 49083
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/01/2005
09/23/2014
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Belgian
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.5 hh
N/A
Make an Offer
Sold
Bay Belgian Horse for Sale in Michigan

SOLD - BREE - BEAUTIFUL DRAFT/PAINT CROSS

Harrison, Michigan 48625
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2005
10/21/2010
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Belgian
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.2 hh
WHITE SOCKS, ST
SOLD
Sold
Red Roan Belgian Horse for Sale in Michigan

SOLD - Rose - Beautiful big Belgian cross trail horse

Gaylord, Michigan 49735
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1999
07/08/2014
Color:
Breed:
Sex:
Red Roan
Belgian
Mare
Registry:
Height:
Markings:
no
16.0 hh
unique blaze
SOLD
Sold
Brown Belgian Horse for Sale in Michigan

SOLD - Rosie/Bess - 8 Year old Belgian mare team broke to ride and drive

Marshall, Michigan 49068
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
01/11/2014
Color:
Breed:
Sex:
Brown
Belgian
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
N/A
N/A
SOLD

SOLD - Ike - 5 yr old Begian gelding. Very nice boy

Michigan 49651
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/07/2008
10/23/2013
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Belgian
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
17.1 hh
Wh blaze wh soc
SOLD
Sold
Buckskin Belgian Horse for Sale in Michigan

SOLD - Kahlua - Beautiful Broke Buckskin For Sale

Salem, Michigan 48168
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2008
09/11/2013
Color:
Breed:
Sex:
Buckskin
Belgian
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.0 hh
Dorsal Stripe
SOLD
Sold
Chestnut Belgian Horse for Sale in Michigan

SOLD - Big Momma - Big Beautiful Mare

Richmond, Michigan 48062
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2006
03/22/2013
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Belgian
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Chestnut Belgian Horse for Sale in Michigan

SOLD - Molly - All Around Belgian Cross

Highland, Michigan 48365
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1999
12/11/2012
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Belgian
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Sorrel Belgian Horse for Sale in Michigan

SOLD - Ruthie - Must Go!! Big Beautiful Belgian Draft Mare for Sale

Otsego, Michigan 49078
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1998
10/10/2012
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Belgian
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
17.2 hh
Blaze
SOLD
Sold
Sorrel Belgian Horse for Sale in Michigan

SOLD - Ozzy - Beautilful 4 1/2 year old Belgian

Eaton Rapids, Michigan 48827
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/01/2008
09/20/2012
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Belgian
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
18.4 hh
Blaze, hind soc
SOLD
Sold
Red Roan Belgian Horse for Sale in Michigan

SOLD - Stone Hill Kid's Navigator - Breathtaking Red Roan Belgian

Highland, Michigan 48365
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/23/2003
11/14/2011
Color:
Breed:
Sex:
Red Roan
Belgian
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
18.0 hh
N/A
SOLD
2 year old Belgian appy cross

 2 year old Belgian appy cross

Menominee, MI 49858
Ad Type:
Age:
Last Update:
Horse for Sale
Unknown
11/19/2014
Color:
Breed:
Sex:
Unknown
Belgian
Female
Size:
Source:
Large
Horse Clicks
Third-party Listing by Oodle.com

$1,500


« Prev
Page:  1  2  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Belgian Trainers
Belgian Boarding
Belgian Riding
Belgian Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Belgian Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Belgian Horses for Sale by State
Alabama
Alaska
Arizona
Arkansas
California
Colorado
Connecticut
Delaware
Florida
Georgia
Hawaii
Idaho
Illinois
Indiana
Iowa
Kansas
Kentucky
Louisiana
Maine
Maryland
Massachusetts
Michigan
Minnesota
Mississippi
Missouri
Montana
Nebraska
Nevada
New Hampshire
New Jersey
New Mexico
New York
North Carolina
North Dakota
Ohio
Oklahoma
Oregon
Pennsylvania
Rhode Island
South Carolina
South Dakota
Tennessee
Texas
Utah
Vermont
Virginia
Washington
Washington DC
West Virginia
Wisconsin
Wyoming
Canadian Horses by Province
Alberta
British Columbia
Manitoba
New Brunswick
Newfoundland
Nova Scotia
Northwest Territories
Nunavut
Ontario
Prince Edward Island
Quebec
Saskatchewan
Yukon




 FEATURED HORSES
Bay Roan Quarter Horse Mare
Bay Roan Quarter Horse Mare
Granville, OH $4,500



TACK & SUPPLY STORE

Kelly Herd Blue Buckle Pendant

Belgian Horse Classifieds in Michigan by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.