Browse Belgians by:
State | Discipline | Sex | Color
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Sorrel Belgian for Sale


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 13 - 24 of 146 »
Chestnut Belgian Stallion for Sale in Ohio

Mill Acres Victor - outstanding hitch bred stallion

Walhonding, Ohio 43843
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Stallion at Stud
01/01/2008
03/16/2014
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Belgian
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
belgian corpora
18.0 hh
N/A
Stud Fee: $350
Sold
Chestnut Belgian Horse for Sale in Ohio

SOLD - Patty - Gentle, kind Belgian mare, 14 YO. Ride or drive

Marysville, Ohio 43040
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1998
01/10/2013
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Belgian
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
N/A
N/A
SOLD
Sold
Sorrel Belgian Horse for Sale in Kentucky

SOLD - Flashy Rose - Beautiful, Well-Bred Belgian Riding Mare for Sale

Kentucky 40383
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/31/2004
08/19/2013
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Belgian
Mare
Registry:
Height:
Markings:
Belgian Draft
18.1 hh
Wide stripe, bo
SOLD
Sold
Sorrel Belgian Horse for Sale in New Hampshire

SOLD - Clair - Belgian Mare

Ashland, New Hampshire 03217
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
07/01/2003
01/26/2013
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Belgian
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.3 hh
Blond mane
SOLD
Sold
Sorrel Belgian Horse for Sale in Georgia

SOLD - Belgium. Dead broke single or double

Ailey, Georgia 30410
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
08/09/2001
12/03/2012
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Belgian
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
17.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Sorrel Belgian Horse for Sale in Iowa

SOLD - Wildcat Ranch Reyne - 5 yr old Belgian Mare

Auburn, Iowa 51433
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/25/2007
05/24/2012
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Belgian
Mare
Registry:
Height:
Markings:
Belgian Draft H
18.0 hh
white stipe, ma
SOLD
Sold
Sorrel Belgian Horse for Sale in Kentucky

SOLD - BELGIUM MARE 16.3 HANDS - BELGIUM MARE

Flemingsburg, Kentucky 41041
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/03/2002
09/14/2014
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Belgian
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Sorrel Belgian Horse for Sale in Missouri

SOLD - WALLACE - 16 YR OLD 17HH BELGIAN CROSS - BROKE AND EASY TO HANDLE

Bolivar, Missouri 65613
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
08/09/2014
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Belgian
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
17.0 hh
STAR
SOLD
Sold
Sorrel Belgian Horse for Sale in Minnesota

SOLD - Bayou Haz's Majic - Reg. Belgian Gelding

Lancaster, Minnesota 56735
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/21/2007
06/28/2014
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Belgian
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
Belgian Draft H
18.0 hh
Blaze
SOLD
Sold
Sorrel Belgian Horse for Sale in Nevada

SOLD - Epona - Gorgeous Belgian draft cross

Las Vegas, Nevada 89108
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2007
06/03/2014
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Belgian
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.3 hh
White socks and
SOLD
Sold
Sorrel Belgian Horse for Sale in Mississippi

SOLD - Tiny - Belgian Mare, Beginner Friendly Husband and Kid Safe

Byhalia, Mississippi 38611
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/18/2000
06/03/2014
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Belgian
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.2 hh
white blaze 4 w
SOLD
Sold
Sorrel Belgian Horse for Sale in Oklahoma

SOLD - Working Pair Sorrel Belgian Draft Mares

Lone Grove, Oklahoma 73443
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
05/04/2014
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Belgian
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
17.2 hh
N/A
SOLD


« Prev
Page:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  ...  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Belgian Trainers
Belgian Boarding
Belgian Riding
Belgian Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Belgian Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Sorrel Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Black Percheron Mare
Black Percheron Mare
Fairborn, OH $7,000



TACK & SUPPLY STORE

Ovation Dressage Markers

Sorrel Belgian Classifieds by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.