Browse Paint Ponies by:
State | Discipline | Sex | Color
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Paint Pony for Sale in Texas


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria Viewing ads 1 - 12 of 82 »
Pinto Pony Horse for Sale in Texas

Checkers - Flashy Paint Pony Perfect for Kids!English and Western!

Dallas, Texas 75201
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2003
12/18/2014
Color:
Breed:
Sex:
Pinto
Pony
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
12.3 hh
N/A
$5,000
Tobiano Pony Horse for Sale in Texas

LIGHTNING - KIDS PAINT PONY

Danbury, Texas 77534
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2003
12/13/2014
Color:
Breed:
Sex:
Tobiano
Pony
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
10.2 hh
N/A
$1,250
Sorrel Overo Paint Pony Horse for Sale in Texas

Rosie - Gorgeous Kids Ranch & Trail Riding 13.3H Pony~GENTLE

Cleburne, Texas 76031
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2007
12/01/2014
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel Overo
Paint Pony
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
13.3 hh
N/A
$5,500
Sold
Pinto Pony Horse for Sale in Texas

SOLD - Sunny - Beautiful Welsh Cross KIDS Pony! *New Videos*

Austin, Texas 78602
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
06/03/2014
Color:
Breed:
Sex:
Pinto
Pony
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
11.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Pinto Pony Horse for Sale in Texas

SOLD - Oreo Jr - SALE PENDING!!! little playday kid broke paint pony.

Mexia, Texas 76667
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2005
11/14/2014
Color:
Breed:
Sex:
Pinto
Pony
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
none
12.1 hh
black and white
SOLD
Sold
Pinto Racking Horse for Sale in Texas

SOLD - Hersey - One fast racking little fun love'n paint pony!!

Mexia, Texas 76667
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2001
09/28/2014
Color:
Breed:
Sex:
Pinto
Racking
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
none
13.2 hh
star, 4 white s
SOLD
Sold
Bay Paint Pony Horse for Sale in Texas

SOLD - Brooklyn - Flashy Draft Cross Hunter Jumper with Awesome Movement!

Santa Fe, Texas 77510
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
06/10/2005
06/08/2012
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Paint Pony
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.2 hh
Paint
SOLD

SOLD - Dakota - 12.1 Hand Playday Savvy Pony

Lubbock, Texas 79493
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1994
06/04/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Paint Pony
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
12.1 hh
Tobiano
SOLD
Sold
Pinto Paint Pony Horse for Sale in Texas

SOLD - Oreo - Cute Cute Pony Gelding- Trained by an Amish Family!

Dallas, Texas 75201
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2003
10/27/2014
Color:
Breed:
Sex:
Pinto
Paint Pony
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
10.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Palomino Paint Horse for Sale in Texas

SOLD - Peanut - Palomino and White Paint Pony

Tyler, Texas 75706
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2005
06/30/2014
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
13.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Tobiano Paint Pony Horse for Sale in Texas

SOLD - Sparky - Bombproof, Safe, Sound- been there done that

Fredericksburg, Texas 78624
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/17/2002
05/06/2014
Color:
Breed:
Sex:
Tobiano
Paint Pony
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
Grade
14.3 hh
4 white socks,
SOLD
Sold
Tobiano Paint Pony Horse for Sale in Texas

SOLD - Molly - molly EVENTER

Fort Worth, Texas 76108
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2015
04/29/2014
Color:
Breed:
Sex:
Tobiano
Paint Pony
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
N/A
N/A
SOLD


« Prev
Page:  1  2  3  4  5  6  7  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Paint Pony Trainers
Paint Pony Boarding
Paint Pony Riding
Paint Pony Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Paint Pony Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Texas Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Bay Quarter Horse Gelding
Bay Quarter Horse Gelding
Woolwich Twp., NJ $6,500



TACK & SUPPLY STORE

TuffRider Kids Kirby Kwik Dry Short Sleeve Show Shirt

Paint Pony Classifieds in Texas by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.