Browse Kentucky Horses by:
Breed | Discipline | Color | Sex
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Youth Horse in Kentucky


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 121 - 132 of 1,493 »
Sold
Palomino Tennessee Walking Horse for Sale in Kentucky

SOLD - Chrome - Looking for that Perect Horse??? Look No Further...

Brodhead, Kentucky 40409
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/10/2005
06/21/2012
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Tennessee Walking
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
Ky Mountain, Mo
15.0 hh
Four Socks, Bla
SOLD
Sold
Grey Thoroughbred Horse for Sale in Kentucky

SOLD - FOGGY NIGHT - CHURCHILL HUNT CLUB - SUPER HONEST-****VIDEO****

Lexington, Kentucky 40511
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2008
05/20/2012
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Thoroughbred
Filly
Registry:
Height:
Markings:
jockey club tra
16.0 hh
white sock
SOLD
Sold
Other Tennessee Walking Horse for Sale in Kentucky

SOLD - Playboy - Selling my wifes personal horse we have owned 6 years..

Brodhead, Kentucky 40409
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2003
12/21/2011
Color:
Breed:
Sex:
Other
Tennessee Walking
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/a
14.3 hh
Black and White
SOLD
Sold
Palomino Tennessee Walking Horse for Sale in Kentucky

SOLD - Chromalox - WOW!!! Look No Further...

Brodhead, Kentucky 40409
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
10/01/2005
11/30/2011
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Tennessee Walking
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
Kentucky Mounta
15.0 hh
4 white socks,
SOLD
Sold
Bay Tennessee Walking Horse for Sale in Kentucky

SOLD - Charley - Super Broke, Smooth Gaited, Neck Reigns, Canters

Brodhead, Kentucky 40409
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2000
11/30/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Tennessee Walking
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/a
14.1 hh
None
SOLD
Sold
Grey Welsh Pony Horse for Sale in Kentucky

SOLD - Confetti - Gorgeous Dapple Grey Welsh Cross

Sadieville, Kentucky 40370
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/10/2005
11/28/2011
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Welsh Pony
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
13.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Sorrel Tennessee Walking Horse for Sale in Kentucky

SOLD - Whiskey - Awesome little Trail horse that is Super Smooth!!!

Brodhead, Kentucky 40409
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2008
11/02/2011
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Tennessee Walking
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
None
14.2 hh
Blaze, flaxy ma
SOLD
Sold
Other Tennessee Walking Horse for Sale in Kentucky

SOLD - Patches Masterpiece - BEGINNER SAFE, LESSON HORSE, SAFE FOR THE ENTIRE FAMILY

Brodhead, Kentucky 40409
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1999
09/04/2011
Color:
Breed:
Sex:
Other
Tennessee Walking
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
Twh
15.1 hh
Grey and White
SOLD
Sold
Other Tennessee Walking Horse for Sale in Kentucky

SOLD - Jake - Big Flashy Super broke Gelding!! Rides Slow and Fast!!!

Brodhead, Kentucky 40409
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2007
08/26/2011
Color:
Breed:
Sex:
Other
Tennessee Walking
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
TWH
15.3 hh
Red and White S
SOLD
Sold
Chestnut Thoroughbred Horse for Sale in Kentucky

SOLD - LETSGOMAMBO - CHURCHILL HUNT CLUB-SPRING SALE-MAKE OFFERS.NICE HORSES

Lexington, Kentucky 40511
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
07/23/2011
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Thoroughbred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
N/A
N/A
SOLD
Sold
Bay Thoroughbred Horse for Sale in Kentucky

SOLD - Lefty Lenny - Lefty Lenny-VIDEO-AFFORDABLE NICE HORSES

Lexington, Kentucky 40511
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/01/2006
01/15/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Thoroughbred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
Jockey Club
16.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Black Quarter Horse for Sale in Kentucky

SOLD - No Doubt I'm Hot - SALE PENDING

Liberty, Kentucky 42539
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/10/2006
07/17/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
15.1 hh
few white hairs
SOLD


« Prev
Page:  ...  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  ...  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Kentucky Trainers
Kentucky Boarding
Kentucky Riding
Kentucky Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Kentucky Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Youth Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Blue Roan Tennessee Walking Stallion
Blue Roan Tennessee Walking Stallion
Spring Hill, TN $5,500



TACK & SUPPLY STORE

Horze Ladies Sporty Tall Boots -EU 42/US 10/Black

Youth Horse Sales in Kentucky by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Us   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.