Browse South Carolina Horses by:
Breed | Discipline | Color | Sex
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Western Pleasure Horse in South Carolina


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 37 - 48 of 165 »
Sold
Sorrel Morgan Horse for Sale in South Carolina

SOLD - Chance - Gelding rides both english and western, great dispositi

Clover, South Carolina 29710
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2001
07/15/2014
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Morgan
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Red Dun Quarter Horse for Sale in South Carolina

SOLD - Jake - red dun quarter horse gelding "SOLD"

Ravenel, South Carolina 29470
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2001
05/04/2014
Color:
Breed:
Sex:
Red Dun
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.2 hh
stripe, dorsal
SOLD
Sold
Tobiano Tennessee Walking Horse for Sale in South Carolina

SOLD - Gen's Night Colors - Stunning Tobiano gelding

Camden, South Carolina 29020
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
06/01/2006
01/01/2014
Color:
Breed:
Sex:
Tobiano
Tennessee Walking
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
TWHBEA
14.2 hh
Black and white
SOLD
Sold
Black Tennessee Walking Horse for Sale in South Carolina

SOLD - Millionaire Matchmaker - Elegant talented Wall Street Mare

Camden, South Carolina 29020
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/05/2011
11/11/2013
Color:
Breed:
Sex:
Black
Tennessee Walking
Mare
Registry:
Height:
Markings:
TWHBEA
15.2 hh
Star
SOLD
Sold
Bay Paint Horse for Sale in South Carolina

SOLD - Shes Royal Art - Super Sweet All Around Prospect

Laurens, South Carolina 29360
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/06/2010
04/28/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Paint
Mare
Registry:
Height:
Markings:
APHA
16.0 hh
Tobiano
SOLD
Sold
Sorrel Quarter Horse for Sale in South Carolina

SOLD - Sayos Enterprise - Flashy - talented Mare

Gray Court, South Carolina 29645
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2007
06/11/2012
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
14.3 hh
N/A
SOLD

SOLD - Kings Dry Olena - Need a GREAT Western Horse - HERE SHE IS! Come see her

Winnsboro, South Carolina 29180
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/04/2001
11/11/2011
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
N/A
star and faint
SOLD
Sold
Sorrel Quarter Horse for Sale in South Carolina

SOLD - Registered Sorrell Quarter Horse Mare

Pickens, South Carolina 29671
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2003
07/07/2011
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Tobiano Paint Horse for Sale in South Carolina

SOLD - chief - medicine hat paint gelding

Ravenel, South Carolina 29470
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/10/2002
03/25/2015
Color:
Breed:
Sex:
Tobiano
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.2 hh
medicine hat
SOLD
Sold
Pinto Quarter Horse for Sale in South Carolina

SOLD - Dandy - Great safe all around QH

Union, South Carolina 2935
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/01/2010
02/19/2015
Color:
Breed:
Sex:
Pinto
Quarter Horse
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Sorrel Quarter Horse for Sale in South Carolina

SOLD - Jake - 7 y/o Grade QH Gelding

South Carolina 29073
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
02/12/2015
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Other Appaloosa Horse for Sale in South Carolina

SOLD - Freckles - Kid's Appaloosa Mare - Very Gentle Rescue Horse

Seneca, South Carolina 29678
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1989
02/10/2015
Color:
Breed:
Sex:
Other
Appaloosa
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.3 hh
Leopard Appaloo
SOLD


« Prev
Page:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  ...  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
South Carolina Trainers
South Carolina Boarding
South Carolina Riding
South Carolina Farms & Breeders
Gifts & Shopping
South Carolina Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Western Pleasure Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Sorrel Appaloosa Filly
Sorrel Appaloosa Filly
Phoenix, AZ $1,200



TACK & SUPPLY STORE

Horseware Unisex Sweatshirt with Striped Rib

Western Pleasure Horse Sales in South Carolina by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2015 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.