Browse Welsh Ponies by:
State | Discipline | Sex | Color
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Welsh Pony Dappled Horse for Sale


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 37 - 48 of 62 »
Sold
Grey Welsh Pony Horse for Sale in

SOLD - Winston - Flashy 2009 Grey Welsh Gelding

Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
07/09/2010
08/15/2013
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Welsh Pony
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
12.1 hh
Stripe and dapp
SOLD
Sold
Chestnut Overo Welsh Pony Horse for Sale in California

SOLD - Samson - 4 year old Chestnut Overo American Walking pony

Norco, California 92860
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2009
08/12/2013
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut Overo
Welsh Pony
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
13.3 hh
overo, blaze, 2
SOLD
Sold
Grey Welsh Pony Horse for Sale in Missouri

SOLD - Flicka - Beautiful Sporty and Energetic-OBO

Eldorado Springs, Missouri 64744
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/01/2007
05/05/2013
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Welsh Pony
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
13.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Welsh Pony Horse for Sale in Michigan

SOLD - Dy Kingfisher Meadow Cross - Registered, Welsh Bay Pony Mare. Sweet, Dapples

Michigan 49267
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
06/07/2006
04/03/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Welsh Pony
Mare
Registry:
Height:
Markings:
Welsh Pony & Co
11.3 hh
Blaze, snip, ri
SOLD
Sold
Chocolate Welsh Pony Horse for Sale in California

SOLD - Cutest Christmas Present Ever! chocolate pony filly!

Norco, California 92860
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/03/2011
12/07/2012
Color:
Breed:
Sex:
Chocolate
Welsh Pony
Filly
Registry:
Height:
Markings:
N/A
12.0 hh
1 white sock, 2
SOLD
Sold
White Welsh Pony Horse for Sale in New York

SOLD - Snowflake - beautiful welsh pony - great for kids - jumper

Youngstown, New York 14174
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2005
11/05/2012
Color:
Breed:
Sex:
White
Welsh Pony
Mare
Registry:
Height:
Markings:
Welsh Pony elig
13.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Grey Welsh Pony Horse for Sale in California

SOLD - CUTEST Grey Pony ***MUST SEE!***

Dixon, California 95620
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
11/07/2002
10/16/2012
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Welsh Pony
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
WPCSA
N/A
N/A
SOLD
Sold
Bay Welsh Pony Horse for Sale in Alberta

SOLD - Dare to Dream - SOLD! Fancy Show pony, Family friend!

Sundre, Alberta T0M1X0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2004
09/16/2012
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Welsh Pony
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
no
14.1 hh
star
SOLD

SOLD - Phoenix - WelshX Gelding 15.22HH 9 Yrs. Sch. 2nd Level

Ottawa, Ontario K1J8R3, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
07/01/2003
07/19/2012
Color:
Breed:
Sex:
Buckskin
Welsh Pony
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.2 hh
Small Star & Hi
SOLD

SOLD - Izabell - Grey dapple 6 foot jumper and barrel poney

Brooksville, Florida 34601
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2006
05/17/2012
Color:
Breed:
Sex:
Blue Roan
Welsh Pony
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.2 hh
white sock
SOLD
Sold
Grey Welsh Pony Horse for Sale in Mississippi

SOLD - Elite Aggys Keepsake - Registered Section B Welsh Mare FOR SALE OR TRADE

Olive Branch, Mississippi 38654
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2001
03/29/2012
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Welsh Pony
Mare
Registry:
Height:
Markings:
Welsh pony & Co
13.1 hh
grey few dapple
SOLD
Sold
Palomino Welsh Pony Horse for Sale in Connecticut

SOLD - nugget - adorable palomino large pony mare quiet n fun

Dayville, Connecticut 06241
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2004
03/24/2012
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Welsh Pony
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.0 hh
N/A
SOLD


« Prev
Page:  1  2  3  4  5  6  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Welsh Pony Trainers
Welsh Pony Boarding
Welsh Pony Riding
Welsh Pony Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Welsh Pony Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Dappled Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Black Thoroughbred Gelding
Black Thoroughbred Gelding
Mchenry, IL $1,500



TACK & SUPPLY STORE

Centaur Metalab Ladies German Prince of Wales Spurs

Welsh Pony Dappled Horse Classifieds by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.