Browse Colorado Horses by:
Breed | Discipline | Color | Sex
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Tri Color Horse in Colorado


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 25 - 36 of 45 »
Sold
Dunskin Quarter Horse for Sale in Colorado

SOLD - DUNIT BOLD - STUNNING DUN GRNSON HOLLYWOOD DUNIT COLT*SOLD*

Dolores, Colorado 81323
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/04/2012
10/08/2012
Color:
Breed:
Sex:
Dunskin
Quarter Horse
Colt
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
N/A
BLAZE, 4 STOCKI
SOLD
Sold
Tobiano Paint Horse for Sale in Colorado

SOLD - Town Foxs De Javu - Strong and Lovely Registered Paint Mare

Divide, Colorado 80814
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/16/1998
09/25/2012
Color:
Breed:
Sex:
Tobiano
Paint
Mare
Registry:
Height:
Markings:
APHA
16.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Pinto Paint Horse for Sale in Colorado

SOLD - Frito - Flashy Paint Gelding, Talented w/Pro Training!

Delta, Colorado 81416
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/01/2008
07/02/2012
Color:
Breed:
Sex:
Pinto
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.1 hh
Tobiano w/ Tri
SOLD
Sold
Tobiano Pinto Horse for Sale in Colorado

SOLD - LH Mountaineer (Monty) - Talented 2005 Training Level Eventer

Parker, Colorado 80138
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
02/28/2005
06/09/2012
Color:
Breed:
Sex:
Tobiano
Pinto
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Pinto Quarter Pony Horse for Sale in Colorado

SOLD - Apache - Outstanding AllAround Blue Paint Quarter Pony Gelding

Whitewater, Colorado 81527
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2002
06/05/2012
Color:
Breed:
Sex:
Pinto
Quarter Pony
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
13.0 hh
Paint Markings,
SOLD
Sold
Buckskin Paint Horse for Sale in Colorado

SOLD - Whiskey River - STOUT Buckskin Paint stud colt *HollywoodDunit!*

Pagosa Springs, Colorado 81147
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
08/27/2008
05/17/2012
Color:
Breed:
Sex:
Buckskin
Paint
Colt
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.0 hh
Bi-colored mane
SOLD
Sold
Dun Miniature Horse for Sale in Colorado

SOLD - Peach Valleys Johnny Come Lately - True Zebra Dun Tovero Stallion

Red Feather Lakes, Colorado 80545
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
05/10/2012
Color:
Breed:
Sex:
Dun
Miniature
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
AMHA/AMHR
N/A
tovero
SOLD
Sold
Buckskin Quarter Horse for Sale in Colorado

SOLD - Four Peaks 045 x War Drift Roan 045 - Driftwood Ike, War Drift, Lucky Blanton, Joe Hancock

Pleasant View, Colorado 81331
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
06/09/2011
03/11/2012
Color:
Breed:
Sex:
Buckskin
Quarter Horse
Filly
Registry:
Height:
Markings:
AQHA, ACHA
N/A
left front leg
SOLD
Sold
Bay Quarter Horse for Sale in Colorado

SOLD - Hard Frost 045- SG Rodeo Cowboy x Miss War Frost - SG Rodeo Cowboy, Frostys Tops, Driftwood Ike

Pleasant View, Colorado 81331
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
06/01/2007
03/03/2012
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
14.3 hh
black points, n
SOLD
Sold
Bay Overo Paint Horse for Sale in Colorado

SOLD - KCZ Hot Illusion (KC) - KCZ Hot Illusion (Bay overo gelding)

Montrose, Colorado 81401
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1999
01/13/2012
Color:
Breed:
Sex:
Bay Overo
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
APHA
15.3 hh
two small white
SOLD
Sold
Tobiano Draft Horse for Sale in Colorado

SOLD - Happy Hour - Great Trail/Husband Horse

Parker, Colorado 80138
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2002
12/19/2011
Color:
Breed:
Sex:
Tobiano
Draft
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.1 hh
Bay Tabiano
SOLD
Sold
Buckskin Quarter Horse for Sale in Colorado

SOLD - Little Smoke 045 x Poquita Mas Chex - * Sold* Leo, Mr. Gunsmoke, Cee Bee Command,

Pleasant View, Colorado 81331
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
06/17/2011
12/16/2011
Color:
Breed:
Sex:
Buckskin
Quarter Horse
Colt
Registry:
Height:
Markings:
AQHA, ACHA
N/A
star,hind socks
SOLD


« Prev
Page:  1  2  3  4  Next »

Farm Directory
Stud Farms & Breeders
Pedigree Services
Horse Transportation
Mating Analysis
Reproductive Services
Veterinary Services
Tack and Supplies
Nutrition and Feeds
Barns and Stalls
Photographers & Art
Sales & Auctions
Training & Trainers
  
Tri Color Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Black Thoroughbred Stallion
Black Thoroughbred Stallion
Valley View, TX Stud: $1,500



TACK & SUPPLY STORE

Weaver Adult Split Leather Work Chaps

Tri Color Horse Sales in Colorado by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.