Browse New Mexico Horses by:
Breed | Discipline | Color | Sex
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Trained Horse in New Mexico


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 25 - 36 of 75 »
Sold
Palomino Tennessee Walking Horse for Sale in New Mexico

SOLD - Annie - 7yr Old TWH Mare for Sale

Albuquerque, New Mexico 87111
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/04/2004
10/21/2011
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Tennessee Walking
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.1 hh
White
SOLD
Sold
Buckskin Quarter Horse for Sale in New Mexico

SOLD - CHEVY - FANCY LITTLE BUCKSKIN FOR GRANDKIDS OR GRANDMAS

Deming, New Mexico 88030
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2004
08/08/2011
Color:
Breed:
Sex:
Buckskin
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Black Half Arabian Horse for Sale in New Mexico

SOLD - Cupids Natalia Najaar - Beautiful Black Registered Mare

Los Lunas, New Mexico 87031
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
02/14/2004
09/14/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Half Arabian
Mare
Registry:
Height:
Markings:
HAHR
15.0 hh
Blaze, hind lef
SOLD
Sold
Sorrel Thoroughbred Horse for Sale in New Mexico

SOLD - Big Red - NM Thoroughbred 3 year old Gelding

Las Cruces, New Mexico 88012
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2011
08/31/2014
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Thoroughbred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
Jockey Club
16.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Quarter Horse for Sale in New Mexico

SOLD - Roxy Rayas - Driftwood mare w/ LFG to High Brow Cat stud & '14 Foal

Corona, New Mexico 88318
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2001
08/30/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Quarter Horse
Broodmare
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
15.0 hh
Blaze
SOLD
Sold
Black Tennessee Walking Horse for Sale in New Mexico

SOLD - Cash - 17 yo Tennessee Walker gelding available to a good home

Alamogordo, New Mexico 88310
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
02/16/1997
08/15/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Tennessee Walking
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Grey Paint Horse for Sale in New Mexico

SOLD - Big Jake Straw - Big, Beautiful, and Broke to ride! Negotiable price!

Lindrith, New Mexico 87029
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2003
08/12/2014
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
APHA
16.0 hh
tobiano
SOLD
Sold
Bay Thoroughbred Horse for Sale in New Mexico

SOLD - Razzi Flag - NM Bred 3 Yr Old Broodmare Filly

Las Cruces, New Mexico 88012
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2011
06/13/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Thoroughbred
Filly
Registry:
Height:
Markings:
Jockey Club
15.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Chestnut Thoroughbred Horse for Sale in New Mexico

SOLD - Hunter high - 6 year old mare

El Rito, New Mexico 87530
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/08/2008
06/05/2014
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Thoroughbred
Mare
Registry:
Height:
Markings:
Jc
N/A
N/A
SOLD
Sold
Bay Thoroughbred Horse for Sale in New Mexico

SOLD - Dixieland Flag - NM Thoroughbred 4 year old Filly

Las Cruces, New Mexico 88012
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2009
12/12/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Thoroughbred
Filly
Registry:
Height:
Markings:
Jockey Club
16.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Thoroughbred Horse for Sale in New Mexico

SOLD - Sweet Adieu - NM Thoroughbred 4 year old Filly

Las Cruces, New Mexico 88012
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2009
12/12/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Thoroughbred
Filly
Registry:
Height:
Markings:
Jockey Club
17.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Thoroughbred Horse for Sale in New Mexico

SOLD - Flags Journey - NM Thoroughbred 4 year old Gelding

Las Cruces, New Mexico 88012
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/22/2009
11/12/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Thoroughbred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
Jockey Club
16.0 hh
N/A
SOLD


« Prev
Page:  1  2  3  4  5  6  7  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
New Mexico Trainers
New Mexico Boarding
New Mexico Riding
New Mexico Farms & Breeders
Gifts & Shopping
New Mexico Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Trained Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Black Friesian Mare
Black Friesian Mare
Sonoma, CA $15,900



TACK & SUPPLY STORE

Stetson JBS Varsity Tee - Ladies Green

Trained Horse Sales in New Mexico by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.