Browse Ontario Horses by:
Breed | Discipline | Color | Sex
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Trail Riders in Ontario


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 121 - 132 of 448 »
Sold
Bay Roan Quarter Horse for Sale in Ontario

SOLD - LL Beaus Miss - SOLD. Gorgeous Bay Roan filly. Ranch bred. Sweetheart

Durham, Ontario N0G 1R0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/17/2012
11/08/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay Roan
Quarter Horse
Filly
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
14.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Chestnut Thoroughbred Horse for Sale in Ontario

SOLD - Jordan - Quiet Thoroughbred gelding for sale to good home

Tottenham, Ontario L0G1N0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1992
11/06/2014
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Thoroughbred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
17.1 hh
Stripe
SOLD
Sold
Bay Canadian Horse for Sale in Ontario

SOLD - Nova - Registered Canadian Mare-Priced for Quick Sale!

Owen Sound, Ontario N4K 5W4, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/08/2003
11/05/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Canadian
Mare
Registry:
Height:
Markings:
CHBA
15.0 hh
Dark Bay
SOLD

SOLD - Poseidon - Appendix Gelding For Sale

Ontario N9H2J1, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/23/2010
11/03/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Appendix
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
16.0 hh
White star on f
SOLD
Sold
Black Tennessee Walking Horse for Sale in Ontario

SOLD - Jose's Grand Muchacha - Yearling Tennessee Walking Horse By Jose Jose

Harrow, Ontario N0R1G0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/01/2013
10/31/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Tennessee Walking
Yearling
Registry:
Height:
Markings:
TWHBEA
N/A
N/A
SOLD
Sold
Grey Welsh Pony Horse for Sale in Ontario

SOLD - Time To Rise - LEASE: Fancy large pony gelding

Colborne, Ontario k0k 1s0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2009
10/28/2014
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Welsh Pony
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Chestnut Quarter Horse for Sale in Ontario

SOLD - Runnin Is My Game - AQHA gelding speed index 102. Barrel prospect

Richmond Hill, Ontario canchaser0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/12/2007
10/22/2014
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
15.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Thoroughbred Horse for Sale in Ontario

SOLD - Proud N Be Holden - Flashy and talented TB mare

Colborne, Ontario k0k 1s0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2007
10/19/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Thoroughbred
Mare
Registry:
Height:
Markings:
JC
16.1 hh
3 socks and bro
SOLD
Sold
Black Warmblood Horse for Sale in Ontario

SOLD - Harlow - Handsome Hanoverian Gelding- HUNTER PROSPECT!!

Caledon, Ontario L7C2J7, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2010
10/09/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Warmblood
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
Hanoverian
17.1 hh
Snip, 4 socks
SOLD
Sold
Bay Quarter Horse for Sale in Ontario

SOLD - Cover Me Jack - Beginner Safe All-Around Horse

Ontario K1W 1H9, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2008
10/04/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Draft Horse for Sale in Ontario

SOLD - Dante - Striking 2006 Draft Cross Gelding** NEW VIDEO

Caledon, Ontario L7C2J7, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2006
09/29/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Draft
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.2 hh
N/A
SOLD

SOLD - Gelda - Gelda-Stunning Black Icelandic Mare

Fergus, Ontario N1M 2W4, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2007
09/18/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Icelandic
Mare
Registry:
Height:
Markings:
yes
12.3 hh
Star
SOLD


« Prev
Page:  ...  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  ...  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Ontario Trainers
Ontario Boarding
Ontario Riding
Ontario Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Ontario Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Trail Riding Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Palomino Thoroughbred Stallion
Palomino Thoroughbred Stallion
Wellington, CO Stud: $700



TACK & SUPPLY STORE

Ovation Regency Bling Browband

Trail Riders Sales in Ontario by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.