Browse Nevada Horses by:
Breed | Discipline | Color | Sex
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Show Horse in Nevada


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 121 - 132 of 150 »
Sold
Palomino Quarter Horse for Sale in Nevada

SOLD - Kataya Gold - Stunning All around show mare. Youth horse!

Lamoille, Nevada 89828
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
02/01/2002
10/28/2011
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
15.1 hh
N/A
SOLD

SOLD - Kataya Gold - Stunning All around show mare!

Lamoille, Nevada 89828
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
02/01/2002
10/28/2011
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
15.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Chestnut Arabian Horse for Sale in Nevada

SOLD - El Sayyad ma - Very well broke Egyptian stallion - Price Reduced

Reno, Nevada 89509
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
07/21/1999
08/15/2011
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Arabian
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
AHA, AWS
14.2 hh
Star
SOLD
Sold
Other Appaloosa Horse for Sale in Nevada

SOLD - Zip Your Moneymaker - super color- sweet, happy-worldr pedigree! she's a WOW!

Minden, Nevada 89423
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/30/2007
08/05/2011
Color:
Breed:
Sex:
Other
Appaloosa
Filly
Registry:
Height:
Markings:
ApHC
15.1 hh
bay /blanket sp
SOLD
Sold
Champagne Tennessee Walking Horse for Sale in Nevada

SOLD - Rogue - Smooth, Flashy, Trail Experienced ANYONE CAN RIDE!

Las Vegas, Nevada 89131
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/20/1997
07/22/2011
Color:
Breed:
Sex:
Champagne
Tennessee Walking
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
TWHBEA
15.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Chestnut Dutch Warmblood Horse for Sale in Nevada

SOLD - Tommy Boy - Equitation/Jumper/Dressage Prospect KWPN

Gardnerville, Nevada 89460
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/20/2003
07/19/2011
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Dutch Warmblood
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
KWPN
16.2 hh
Four white sock
SOLD
Sold
Palomino Horse for Sale in Nevada

SOLD - Conrad - 4 year old lightly started under saddle

Reno, Nevada 89509
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2007
07/04/2011
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Palomino
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
Palomino Horse
14.3 hh
Blaze
SOLD
Sold
Bay Quarter Horse for Sale in Nevada

SOLD - Pending - Stunning Peptoboonsmal filly!

Lamoille, Nevada 89828
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
06/01/2011
07/01/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Quarter Horse
Filly
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
N/A
N/A
SOLD
Sold
Buckskin Quarter Horse for Sale in Nevada

SOLD - Idaho Remincs Pep - Super broke mare! Started on barrels! By Reminics Pep

Lamoille, Nevada 89828
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2005
07/01/2011
Color:
Breed:
Sex:
Buckskin
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
15.0 hh
Star
SOLD
Sold
Pinto Tennessee Walking Horse for Sale in Nevada

SOLD - Highway Man - Gentle. Smooth, ANYONE can ride. Not Spooky!

Las Vegas, Nevada 89131
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
02/05/2001
06/30/2011
Color:
Breed:
Sex:
Pinto
Tennessee Walking
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
SSHBEA
16.0 hh
tobiano
SOLD
Sold
Liver Chestnut Warmblood Horse for Sale in Nevada

SOLD - Weltstar - Beautiful Hunter/Dressage Gelding

Gardnerville, Nevada 89460
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1998
05/29/2011
Color:
Breed:
Sex:
Liver Chestnut
Warmblood
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
RPSI
17.0 hh
Star Snip socks
SOLD
Sold
Chestnut Warmblood Horse for Sale in Nevada

SOLD - Weltstar - Sweet RPSI gelding for jumping or dressage

Gardnerville, Nevada 89460
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1998
05/19/2011
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Warmblood
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
RPSI
16.3 hh
Blaze and socks
SOLD


« Prev
Page:  ...  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Nevada Trainers
Nevada Boarding
Nevada Riding
Nevada Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Nevada Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Show Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Chestnut Arabian Mare
Chestnut Arabian Mare
Hubbard, OH $7,500



TACK & SUPPLY STORE

ThinLine Western Pad

Show Horse Sales in Nevada by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.