Browse Michigan Horses by:
Breed | Discipline | Color | Sex
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Show Hack Horse in Michigan


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 73 - 84 of 96 »
Sold
Palomino Welsh Pony Horse for Sale in Michigan

SOLD - Better Than Butter - Pony Packer - Must Sell Price Reduced!!!

Michigan 48021
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1998
12/09/2011
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Welsh Pony
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
USEF, MHJA
12.2 hh
N/A
SOLD

SOLD - GFR Blazen D Bark - South Dakota-bred ranch weanling! PRETTY and HUGE!

Holly, Michigan 48442
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/29/2011
11/24/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay Roan
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
13.0 hh
Small white sta
SOLD
Sold
Palomino Pony Horse for Sale in Michigan

SOLD - Who Me? (Tilla) - SUPER cute pony mare! All-around and JUMPS! VIDEO!!

Holly, Michigan 48442
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2000
11/21/2011
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Pony
Mare
Registry:
Height:
Markings:
Not Registered
14.0 hh
Chrome!
SOLD
Sold
Sorrel Quarter Horse for Sale in Michigan

SOLD - FoolishConstellation - Worse AQHA Racehorse EVER! She wants to be a hunter!!

Holly, Michigan 48442
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2006
11/11/2011
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
15.3 hh
Face white, LH
SOLD

SOLD - Turbocharge Investor - SUPER cute all-around registered AQHA gelding!

Holly, Michigan 48442
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/01/2007
10/05/2011
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
14.3 hh
LF and LH sock,
SOLD
Sold
Buckskin Thoroughbred Horse for Sale in Michigan

SOLD - Manny - HUGE Buckskin TB Cross Hunter! GORGEOUS!

Holly, Michigan 48442
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2006
09/28/2011
Color:
Breed:
Sex:
Buckskin
Thoroughbred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
ABRA, IBHA
15.3 hh
No white
SOLD
Sold
Bay Thoroughbred Horse for Sale in Michigan

SOLD - Luckystrykes Me - Super Attractive Yearling Thoroughbred Colt

Dimondale, Michigan 48821
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/03/2010
09/20/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Thoroughbred
Colt
Registry:
Height:
Markings:
Jockey Club
13.0 hh
Star, Stockings
SOLD

SOLD - She's A Golddigger - Fiona - SUPER cute palomino with CHROME! 2 videos!

Holly, Michigan 48442
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1999
09/10/2011
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
PHBA Eligible
14.0 hh
face white, RH
SOLD
Sold
Bay Roan Quarter Horse for Sale in Michigan

SOLD - Maddie - Rescued G-Daughter of SONNY DEE BAR! Going to be HUGE!

Holly, Michigan 48442
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2010
09/08/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay Roan
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Dun w/ Blk Points Quarter Horse for Sale in Michigan

SOLD - CUTE stocky mare, ready to start!

Holly, Michigan 48442
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2009
08/24/2011
Color:
Breed:
Sex:
Dun w/ Blk Points
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
None
14.1 hh
Face white
SOLD
Sold
Other Appaloosa Horse for Sale in Michigan

SOLD - Reggie - Broke 2 year old! Flashy and friendly! Videos!

Holly, Michigan 48442
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2009
08/13/2011
Color:
Breed:
Sex:
Other
Appaloosa
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
ApHC
15.1 hh
Little bit of e
SOLD
Sold
Bay Roan Quarter Horse for Sale in Michigan

SOLD - Houston - BEAUTIFUL Bay Roan colt, grandson of Sonny Dee Bar!

Holly, Michigan 48442
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2010
08/13/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay Roan
Quarter Horse
Colt
Registry:
Height:
Markings:
Not Registered
13.3 hh
Star
SOLD


« Prev
Page:  1  2  3  4  5  6  7  8  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Michigan Trainers
Michigan Boarding
Michigan Riding
Michigan Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Michigan Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Show Hack Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Bay Appaloosa Colt
Bay Appaloosa Colt
Wolfe City, TX $3,600



TACK & SUPPLY STORE

Camelot Leather Strapgoods Childs Spur Straps

Show Hack Horse Sales in Michigan by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Us   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.