Browse Saddlebreds by:
State | Discipline | Sex | Color
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Saddlebred for Sale in New York


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria Viewing ads 1 - 12 of 53 »
Bay Saddlebred Horse for Sale in New York

Maverick's Miracle Mike - Western Pleasure Show Horse

Port Crane, New York 13833
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/01/1999
06/29/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Saddlebred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
American Saddlb
16.0 hh
N/A
$15,000
Sold
Chestnut Saddlebred Horse for Sale in New York

SOLD - Ted - Hunter Gelding, Shows, Jumps, Drives

Moravia, New York 13118
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2008
06/13/2013
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Saddlebred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.3 hh
Star and two hi
SOLD
Sold
Chestnut Saddlebred Horse for Sale in New York

SOLD - Teddy - Saddlebred X Gelding-Cute Jumper-Relisted AND Reduced

Moravia, New York 13118
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/17/2007
12/13/2012
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Saddlebred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.3 hh
Star, 2 hind so
SOLD

SOLD - Marlee Rose - Marlee Rose Flashy Chestnut Mare Blaze and 4 Whit Socks

Bleecker NY, New York 12078
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/27/2008
09/21/2012
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Saddlebred
Mare
Registry:
Height:
Markings:
ASHA
15.2 hh
Blaze,four whit
SOLD
Sold
Bay Saddlebred Horse for Sale in New York

SOLD - Nemo - Bay Tobiano Saddlebred X Gelding

Norwood, New York 13668
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2001
08/15/2012
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Saddlebred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
NOT Registered
14.3 hh
Tobiano
SOLD
Sold
Tobiano Saddlebred Horse for Sale in New York

SOLD - 2005 Registered American Saddlebred

Croghan, New York 13620
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
08/10/2012
Color:
Breed:
Sex:
Tobiano
Saddlebred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.3 hh
crooked blaze
SOLD
Sold
Chestnut Saddlebred Horse for Sale in New York

SOLD - Captain Kaos - Walk and Trot, Academy, Pleasure Driving, Show Pleasure

Akron, New York 14001
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
02/01/2002
07/29/2012
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Saddlebred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
ASHA
16.1 hh
Stripe, snip, f
SOLD
Sold
Chestnut Saddlebred Horse for Sale in New York

SOLD - Fancy Schmancy - Best of Breed Park Pleasure! Pretty as a Picture!

Akron, New York 14001
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2004
07/29/2012
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Saddlebred
Mare
Registry:
Height:
Markings:
ASHA
15.3 hh
Stripe, hind so
SOLD
Sold
Chestnut Saddlebred Horse for Sale in New York

SOLD - Tidepointe - Fancy, Showy & Safe Pleasure Driving Gelding

Akron, New York 14001
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1999
11/07/2011
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Saddlebred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
ASHA
16.1 hh
Blaze
SOLD
Sold
Brown Saddlebred Horse for Sale in New York

SOLD - Uncertain Worry - Pretty Mare for Harness, Saddle, or Breeding

Akron, New York 14001
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2004
04/25/2011
Color:
Breed:
Sex:
Brown
Saddlebred
Mare
Registry:
Height:
Markings:
ASHA
15.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Brown Saddlebred Horse for Sale in New York

SOLD - "Wallie" - Stunning Beginner, Walk Trot Horse

Akron, New York 14001
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1995
09/19/2010
Color:
Breed:
Sex:
Brown
Saddlebred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
ASHA
16.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Chestnut Saddlebred Horse for Sale in New York

SOLD - Savannah's Big Talk - HUGE Attractive Park, Pleasure, Gaited Gelding

Akron, New York 14001
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1997
09/19/2010
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Saddlebred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
ASHA
17.1 hh
N/A
SOLD


« Prev
Page:  1  2  3  4  5  Next »

Farm Directory
Stud Farms & Breeders
Pedigree Services
Horse Transportation
Mating Analysis
Reproductive Services
Veterinary Services
Tack and Supplies
Nutrition and Feeds
Barns and Stalls
Photographers & Art
Sales & Auctions
Training & Trainers
  
New York Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Grey Quarter Horse Gelding
Grey Quarter Horse Gelding
Bayard, NE N/A



TACK & SUPPLY STORE

Roper Faux Leather Croc Print Chunk Boots - Infants Brown

Saddlebred Horse Classifieds in New York by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Us   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.