Browse Michigan Horses by:
Breed | Discipline | Color | Sex
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Rodeo Horse in Michigan


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 73 - 84 of 92 »
Sold
Dun w/ Blk Points Quarter Horse for Sale in Michigan

SOLD - CUTE stocky mare, ready to start!

Holly, Michigan 48442
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2009
08/24/2011
Color:
Breed:
Sex:
Dun w/ Blk Points
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
None
14.1 hh
Face white
SOLD
Sold
Other Appaloosa Horse for Sale in Michigan

SOLD - Reggie - Broke 2 year old! Flashy and friendly! Videos!

Holly, Michigan 48442
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2009
08/13/2011
Color:
Breed:
Sex:
Other
Appaloosa
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
ApHC
15.1 hh
Little bit of e
SOLD
Sold
Bay Roan Quarter Horse for Sale in Michigan

SOLD - Houston - BEAUTIFUL Bay Roan colt, grandson of Sonny Dee Bar!

Holly, Michigan 48442
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2010
08/13/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay Roan
Quarter Horse
Colt
Registry:
Height:
Markings:
Not Registered
13.3 hh
Star
SOLD
Sold
Black Paint Horse for Sale in Michigan

SOLD - Franklin - HUGE Breeding Stock Gelding! LOTS of potential!

Holly, Michigan 48442
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
06/01/2010
07/26/2011
Color:
Breed:
Sex:
Black
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
APHA
14.0 hh
Two hind socks
SOLD
Sold
Bay Quarter Horse for Sale in Michigan

SOLD - Bur Boone - Safe, FAST finished Gymkhana mare! She does EVERYTHING!

Holly, Michigan 48442
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/19/1994
07/25/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
15.2 hh
Star
SOLD
Sold
Grey Quarter Horse for Sale in Michigan

SOLD - Bella - Big, solid and sane ranch & trail mare!

Holly, Michigan 48442
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2003
07/17/2011
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
Not Registered
15.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Red Roan AraAppaloosa Horse for Sale in Michigan

SOLD - Wind - Wind Runner

Gwinn, Michigan 49841
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/17/2001
05/14/2011
Color:
Breed:
Sex:
Red Roan
AraAppaloosa
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Tobiano Racking Horse for Sale in Michigan

SOLD - Mr. Jake Horse - Smoothest Ride, Beautiful Gentle Gelding

Alpena, Michigan 49707
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/05/2006
05/05/2011
Color:
Breed:
Sex:
Tobiano
Racking
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
RHBAA
16.0 hh
Piebald marking
SOLD
Sold
Sorrel Racking Horse for Sale in Michigan

SOLD - Miss Sativa Sojwili - Sorrel Tobiano Racking Filly with a Mustang Heart

Alpena, Michigan 49707
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/04/2009
05/05/2011
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Racking
Filly
Registry:
Height:
Markings:
Mustang/Racking
N/A
Tobiano
SOLD
Sold
Dun w/ Blk Points Quarter Horse for Sale in Michigan

SOLD - patrone del cielo - 2007 Dun Stallion NRHA Sire & Dam Program Rooster blood

Ottawa Lake, Michigan 49267
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2007
03/12/2011
Color:
Breed:
Sex:
Dun w/ Blk Points
Quarter Horse
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
14.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Dun w/ Blk Points Quarter Horse for Sale in Michigan

SOLD - Dukes Dallas - AQHA IBHA ABRA All Around Dun Gelding

Muskegon, Michigan 49442
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/23/2003
02/16/2011
Color:
Breed:
Sex:
Dun w/ Blk Points
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AQHA ABRA IBHA
15.0 hh
Dun factor
SOLD
Sold
Sorrel Quarter Horse for Sale in Michigan

SOLD - Chocolatechipshowdown - Sold! Congrats Chelsea! Good luck this year!

Gaylord, Michigan 49735
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2006
02/10/2011
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
15.2 hh
N/A
SOLD


« Prev
Page:  1  2  3  4  5  6  7  8  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Michigan Trainers
Michigan Boarding
Michigan Riding
Michigan Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Michigan Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Rodeo Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Red Roan Appaloosa Mare
Red Roan Appaloosa Mare
Satesville, NC $2,600



TACK & SUPPLY STORE

Dare Products Super Snug T Post Insulators

Rodeo Horse Sales in Michigan by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Us   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.