Browse Montana Horses by:
Breed | Discipline | Color | Sex
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Ridden Western Horse in Montana


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 73 - 84 of 245 »
Sold
Palomino Quarter Horse for Sale in Montana

SOLD - Frosty Fur - All-Around Ranch, Rope, Working Cow, Pack Horse

Broadview, Montana 59015
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/20/2008
03/21/2014
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AQHQ
14.3 hh
Oval star, Righ
SOLD
Sold
Dun Quarter Horse for Sale in Montana

SOLD - Classy - LESSON, Trail, Competition, Gaming, hunting and packing

Livingston, Montana 59714
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/18/2000
03/05/2014
Color:
Breed:
Sex:
Dun
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
papers lost
14.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Paint Horse for Sale in Montana

SOLD - Blanket - Grade Paint Mare

Montana 59078
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1996
02/27/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Paint
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.0 hh
Tobiano
SOLD
Sold
Buckskin Quarter Horse for Sale in Montana

SOLD - Joker - BEAUTIFUL BUCKSKIN: broke, arena, trail and more

Livingston, Montana 59714
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
02/06/2003
02/26/2014
Color:
Breed:
Sex:
Buckskin
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
none
15.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Pinto Paint Horse for Sale in Montana

SOLD - Apache - 16.2 hand Flashy Black & White Gelding

Shawmut, Montana 59078
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2008
02/23/2014
Color:
Breed:
Sex:
Pinto
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Palomino Quarter Horse for Sale in Montana

SOLD - Coris Cochee Jet - Good Looking Palomino gelding:broke

Livingston, Montana 59714
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/28/2003
02/16/2014
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
14.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Morgan Horse for Sale in Montana

SOLD - Ponzio's Palermo - Registered Morgan Gelding

Montana 59078
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/07/2005
02/13/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Morgan
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.0 hh
Star,Snip
SOLD
Sold
Bay Quarter Horse for Sale in Montana

SOLD - Dupuyer Bayou - Great Gelding AQHA w/ video" you wont be disappointed

Choteau, Montana 59422
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2009
02/08/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
N/A
N/A
SOLD
Sold
Sorrel Quarter Horse for Sale in Montana

SOLD - cutter - 10 year old no nonsense gelding

Choteau, Montana 59422
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2004
02/07/2014
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
16.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Sorrel Quarter Horse for Sale in Montana

SOLD - Spin Zippos Way - Special Gelding Needs Perfect Home

Montana 59487
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/01/2010
01/22/2014
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
14.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Grey Quarter Horse for Sale in Montana

SOLD - WYO BARS TWO BUCKS - Dapple Grey AQHA Gelding

Montana 59078
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/23/2010
01/20/2014
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
15.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Chestnut Quarter Horse for Sale in Montana

SOLD - Rangler - SALE PENDING, hunting, cow: moves off leg, neck reins:

Livingston, Montana 59714
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2003
01/14/2014
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.1 hh
N/A
SOLD


« Prev
Page:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  ...  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Montana Trainers
Montana Boarding
Montana Riding
Montana Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Montana Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Ridden Western Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Sorrel Quarter Horse Mare
Sorrel Quarter Horse Mare
Belden, MS $2,500



TACK & SUPPLY STORE

Build A Better Athlete by Leslie Webb

Ridden Western Horse Sales in Montana by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Us   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.