Browse California Horses by:
Breed | Discipline | Color | Sex
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Reiners in California


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 121 - 132 of 330 »
Sold
Grey Quarter Horse for Sale in California

SOLD - Swingin Emma Lee - Solid Trail Horse! Finished reiner, sort cows, etc!

Brentwood, California 94513
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1998
02/04/2014
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
14.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Quarter Horse for Sale in California

SOLD - Gentle, all around, reining quarter, beginner prospect.

Big Bear, California 92315
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1998
01/26/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.1 hh
white blaze
SOLD
Sold
Bay Quarter Horse for Sale in California

SOLD - FRESNOS BREEZIO - COMES WITH 2014 PAID BREEDING!!! POCO TIVIO BRED MARE

Bakersfield, California 93314
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/01/2001
01/20/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
15.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Grulla Quarter Horse for Sale in California

SOLD - Smoke N Lil Dun - TRIPLE HOMOZYGOUS DOUBLE CREAM GRULLA! EE aa DD CRCR

Paso Robles, California 93446
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/01/2008
01/10/2014
Color:
Breed:
Sex:
Grulla
Quarter Horse
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
14.3 hh
No markings
SOLD
Sold
Black Paint Horse for Sale in California

SOLD - Black Sizzlin Jeans - Fabulous All Around Paint Gelding!

Agua Dulce, California 91390
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/01/2002
01/04/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
APHA
15.2 hh
Tobiano
SOLD
Sold
Red Roan Paint Horse for Sale in California

SOLD - Chief - "Gentle Giant" Family Trail Gelding

Somis, California 93066
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2001
12/29/2013
Color:
Breed:
Sex:
Red Roan
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
American Paint
16.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Palomino Paint Horse for Sale in California

SOLD - Diamonds Peppy Sandy - Super Quiet Trail/English/West Mare for LEASE only

Buellton, California 93427
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
07/01/2007
12/29/2013
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Paint
Mare
Registry:
Height:
Markings:
APHA
14.2 hh
Medicine hat ov
SOLD
Sold
Grey Quarter Horse for Sale in California

SOLD - Fritz Bee Halsey - 2012 AQHA Grey Gelding

San Luis Obispo, California 93407
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2010
12/19/2013
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
15.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Quarter Horse for Sale in California

SOLD - Pending - Gorgeous filly by TomCat Chex out of our Rum Squall

Bakersfield, California 93306
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/01/2013
12/18/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Quarter Horse
Filly
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
N/A
N/A
SOLD
Sold
Bay Thoroughbred Horse for Sale in California

SOLD - Super - Super Nice Bay Gelding OTT Ready for New Career PROJECT

Norco, California 92860
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
11/14/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Thoroughbred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Red Roan Quarter Horse for Sale in California

SOLD - Peppys Red MNM - Finished Reiner and Safe Trail Horse

Galt, California 95632
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/20/1997
11/12/2013
Color:
Breed:
Sex:
Red Roan
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
15.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Grey Quarter Horse for Sale in California

SOLD - Beautiful & kind hearted * Reining/Trail * Well Trained

San Jacinto, California 92582
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2008
11/09/2013
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
15.2 hh
N/A
SOLD


« Prev
Page:  ...  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  ...  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
California Trainers
California Boarding
California Riding
California Farms & Breeders
Gifts & Shopping
California Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Reining Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Black Thoroughbred Gelding
Black Thoroughbred Gelding
Mchenry, IL $1,500



TACK & SUPPLY STORE

Weatherbeeta 1200D Detach-A-Neck Medium Weight Turnout Blanket

Reiners Sales in California by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Us   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.