Browse Idaho Horses by:
Breed | Discipline | Color | Sex
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Racehorse in Idaho


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria Viewing ads 1 - 12 of 17 »
Sorrel Thoroughbred Horse for Sale in Idaho

Rasi'n Rampage - Former Race Horse For Sale - Great Horse

American Falls, Idaho 83211
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/26/1998
05/25/2014
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Thoroughbred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
Jocky Club
17.2 hh
Both fetlocks a
$700

kimo - Broke broke OTTB

Old Town, Idaho 83822
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
06/10/2014
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Thoroughbred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
TB
15.2 hh
N/A
$1,600
Sold
Bay Thoroughbred Horse for Sale in Idaho

SOLD - Barbie - Amazing "A" Circuit Hunter jumper

Meridian, Idaho 83642
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1994
10/11/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Thoroughbred
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.0 hh
hind white past
SOLD
Sold
Grey Thoroughbred Horse for Sale in Idaho

SOLD - Darby - Big All Around Pleasure Trail Horse ~ SOLD!!!

Lapwai, Idaho 83540
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/02/2002
07/29/2013
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Thoroughbred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
Jockey Club
17.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Chestnut Thoroughbred Horse for Sale in Idaho

SOLD - Roses Lucky Lady - Roses Lucky Lady (2009) Out Of Under Caution /A.P. Indy

Pingree, Idaho 83262
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/02/2009
01/27/2013
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Thoroughbred
Filly
Registry:
Height:
Markings:
The Jockey Club
15.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Blue Roan Quarter Horse for Sale in Idaho

SOLD - Native Sun - Gentle 3 Year Old

Dietrich, Idaho 83324
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/30/2009
06/13/2012
Color:
Breed:
Sex:
Blue Roan
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Brown Thoroughbred Horse for Sale in Idaho

SOLD - Quickacttofollow - 2 Yr Old Filly By Regent Act O/O Score Quick Mare

Pingree, Idaho 83262
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
02/21/2009
10/24/2011
Color:
Breed:
Sex:
Brown
Thoroughbred
Filly
Registry:
Height:
Markings:
Jockey Club
14.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Thoroughbred Horse for Sale in Idaho

SOLD - Bertrandos Heiress - 3 Year Old Filly By Bertrando O/O Benchmark Mare

Pingree, Idaho 83262
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/23/2008
08/31/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Thoroughbred
Filly
Registry:
Height:
Markings:
The Jockey Club
15.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Thoroughbred Horse for Sale in Idaho

SOLD - Punkin - Beautiful JC mare, great young prospect, offers/ trades

Priest River, Idaho 83858
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/06/2005
08/15/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Thoroughbred
Mare
Registry:
Height:
Markings:
JC
16.0 hh
Blaze, sock
SOLD
Sold
Grey Thoroughbred Horse for Sale in Idaho

SOLD - Cougar Divide - ~~Gray TB Gelding~~ NEEDS NEW HOME BY 7-9-11

Cottonwood, Idaho 83522
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/02/2002
07/07/2011
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Thoroughbred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
yes
17.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Thoroughbred Horse for Sale in Idaho

SOLD - Lilly - **Beautiful Dark Bay TB Mare**

Cottonwood, Idaho 83522
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
02/03/1993
07/06/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Thoroughbred
Mare
Registry:
Height:
Markings:
yes
16.5 hh
N/A
SOLD
Sold
Brown Thoroughbred Horse for Sale in Idaho

SOLD - Lady of the City - 2 Year Old Filly By Gotham City O/O Lady Flasheart

Pingree, Idaho 83262
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/14/2009
06/27/2011
Color:
Breed:
Sex:
Brown
Thoroughbred
Filly
Registry:
Height:
Markings:
Jockey Club
N/A
N/A
SOLD


« Prev
Page:  1  2  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Idaho Trainers
Idaho Boarding
Idaho Riding
Idaho Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Idaho Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Racehorse Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Bay Draft Mare
Bay Draft Mare
Millersburg, OH $3,495



TACK & SUPPLY STORE

Horze 2 Level Rug Rack

Racehorse Sales in Idaho by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Us   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.