Browse Quarter Ponies by:
State | Discipline | Sex | Color
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Quarter Pony for Sale


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 121 - 132 of 649 »

Kid Pony needing a little girl to love!

Stoughton, Wisconsin 53589
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1994
04/19/2014
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Quarter Pony
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
13.0 hh
star
$2,000

WANTED BAY OR PAINT GELDIG KID SAFE 14 YRS or under

Thonotosassa, Florida 33592
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
04/15/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Quarter Pony
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
N/A
N/A
No Price Listed
Bay Paint Stallion for Sale in Alberta

Color Me O Lena - Well bred double homozygous Color Me Smart Stallion

Carvel, Alberta T0E 0H0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Stallion at Stud
06/05/2005
04/04/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Paint
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
APHA, CPtHA, IQ
14.0 hh
tobiano
Stud Fee: $350
Sold
Buckskin Quarter Pony Horse for Sale in Oklahoma

SOLD - Gunner - GUNNER - Best Quarter Pony Ever!

Adair, Oklahoma 74330
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
06/01/2003
05/30/2014
Color:
Breed:
Sex:
Buckskin
Quarter Pony
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
13.2 hh
Rear socks and
SOLD
Sold
Bay Arabian Horse for Sale in California

SOLD - Annie - Lovely 14.2 Hand Arab Quarter Pony Cross, a Wonderful J

California 91913
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1998
04/28/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Arabian
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.2 hh
white star
SOLD
Sold
Bay Welsh Pony Horse for Sale in California

SOLD - Hopscotch - Beautiful Welsh/ Quarter Pony Mare -- Exceptional H/J

Ramona, California 92065
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/01/2005
11/07/2012
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Welsh Pony
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.2 hh
Star and 3 Smal
SOLD

SOLD - Molly - Fancy, athletic Mare "sold"

Rhode Island 02920
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2005
05/19/2012
Color:
Breed:
Sex:
Black
Quarter Pony
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.0 hh
none
SOLD
Sold
Bay Quarter Pony Horse for Sale in Missouri

SOLD - Bean - Bean is a broke, thick , stout using quarter pony

Dixon, Missouri 65459
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2005
04/10/2012
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Quarter Pony
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
13.2 hh
star
SOLD
Sold
Palomino Quarter Pony Horse for Sale in Arizona

SOLD - Clancy - Flashy golden palomino pony

Surprise, Arizona 85387
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2004
05/21/2014
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Quarter Pony
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.1 hh
White mane and
SOLD
Sold
Sorrel Quarter Pony Horse for Sale in Indiana

SOLD - Rosie Cotton - REDUCED: HUNTERJUMPER Quarter/Welsh Pony MUST SELL

Elkhart, Indiana 46516
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/10/2004
04/22/2014
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Quarter Pony
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
13.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Quarter Pony Horse for Sale in Georgia

SOLD - Alta Olena - Wonderful Quarter Pony

Calhoun, Georgia 30701
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/16/2004
12/07/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Quarter Pony
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
14.0 hh
blaze, 3 white
SOLD
Sold
Sorrel Quarter Pony Horse for Sale in North Carolina

SOLD - FINYA - Excellent PONY HUNTER/ JUMPER

Salisbury, North Carolina 28147
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/02/2000
09/21/2013
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Quarter Pony
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.1 hh
3 WHITE SOCKS,
SOLD


« Prev
Page:  ...  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  ...  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Quarter Pony Trainers
Quarter Pony Boarding
Quarter Pony Riding
Quarter Pony Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Quarter Pony Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Quarter Pony Horses for Sale by State
Alabama
Alaska
Arizona
Arkansas
California
Colorado
Connecticut
Delaware
Florida
Georgia
Hawaii
Idaho
Illinois
Indiana
Iowa
Kansas
Kentucky
Louisiana
Maine
Maryland
Massachusetts
Michigan
Minnesota
Mississippi
Missouri
Montana
Nebraska
Nevada
New Hampshire
New Jersey
New Mexico
New York
North Carolina
North Dakota
Ohio
Oklahoma
Oregon
Pennsylvania
Rhode Island
South Carolina
South Dakota
Tennessee
Texas
Utah
Vermont
Virginia
Washington
Washington DC
West Virginia
Wisconsin
Wyoming
Canadian Horses by Province
Alberta
British Columbia
Manitoba
New Brunswick
Newfoundland
Nova Scotia
Northwest Territories
Nunavut
Ontario
Prince Edward Island
Quebec
Saskatchewan
Yukon




 FEATURED HORSES
Liver Chestnut Quarter Horse Mare
Liver Chestnut Quarter Horse Mare
Winchester, VA $1,000



TACK & SUPPLY STORE

Ovation Ladies Melton Hunt Coat

Quarter Pony Classifieds by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Us   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.