Browse Horses by:
Breed | State | Discipline | Color
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Priced to Sell Horses


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 37 - 48 of 49 »
Sold
Chestnut Quarter Horse for Sale in Texas

SOLD - Sister - 12y/o Mare*Playday Experience*Proven Palomino Producer

New Boston, Texas 75570
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/05/1999
02/21/2011
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
no papers
14.3 hh
CONNECTED STAR,
SOLD
Sold
White Paint Horse for Sale in Texas

SOLD - LIKE A MAC - 11y/o BEGINNER SAFE PAINT GELDING*Roping*Playday*Trails

New Boston, Texas 75570
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/04/2000
01/31/2011
Color:
Breed:
Sex:
White
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
NONE
15.0 hh
WHITE AND SORRE
SOLD
Sold
Sorrel Draft Horse for Sale in Texas

SOLD - BIG GIRL - 10y/o 16.3H DRAFT Mare*RIDES and PULLS BUGGY!!!

New Boston, Texas 75570
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/13/2000
01/27/2011
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Draft
Mare
Registry:
Height:
Markings:
UNREGISTERED
16.3 hh
sock left rear,
SOLD
Sold
Dun Welsh Pony Horse for Sale in Texas

SOLD - SCOOT SCOOTER - GELDING*WELSH PONY*PERFECT FOR ANY AGE/EXPERIENCE LEVEL

New Boston, Texas 75570
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/14/1996
01/02/2011
Color:
Breed:
Sex:
Dun
Welsh Pony
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
NONE
13.1 hh
SMALL STAR, lin
SOLD
Sold
Grey Quarter Horse for Sale in Texas

SOLD - Sweetie - 14 hand unregistered Dapple GREY Mare*Sweet & Rides!

New Boston, Texas 75570
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/16/2006
12/19/2010
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
unregistered
14.0 hh
dapple grey wit
SOLD
Sold
Bay Roan Quarter Horse for Sale in Texas

SOLD - Honey Two - Awesome Willing BEGINNER/KID SAFE unmarelike Roan!

New Boston, Texas 75570
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1995
11/11/2010
Color:
Breed:
Sex:
Bay Roan
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
unregistered
15.1 hh
Bay Rabicano Ro
SOLD

SOLD - SPATTER - CHEAP*7m/o PAINT COLT has it all! COLOR/SIZE/BUILD!

New Boston, Texas 75570
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
02/22/2010
10/31/2010
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel Overo
Paint
Colt
Registry:
Height:
Markings:
not registered
N/A
sorrel & white
SOLD
Sold
Bay Quarter Horse for Sale in Texas

SOLD - Sister & Sport - 2 for 1 package*Mare is Broke 2 Ride & Beginner SAFE!

New Boston, Texas 75570
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
02/19/1996
10/25/2010
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
unregistered
15.0 hh
both are Bay wi
SOLD
Sold
Sorrel Quarter Horse for Sale in Texas

SOLD - TE GOS LITTLE PEP - REDUCED FOR QUICK SELL! 10y/o BEGINNER SAFE QH Gelding

New Boston, Texas 75570
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/06/2000
10/13/2010
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
15.0 hh
Star, strip, sn
SOLD
Sold
Chestnut Saddlebred Horse for Sale in Texas

SOLD - MIDNIGHT SPICE - MUST SELL*Good Looking SADDLEBRED Mare*NICE*CHEAP

New Boston, Texas 75570
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/13/1995
10/08/2010
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Saddlebred
Mare
Registry:
Height:
Markings:
NO PAPERS
15.2 hh
unconnected sta
SOLD
Sold
Bay Warmblood Horse for Sale in Florida

SOLD - Fantasia - For Sale

Ocala, Florida 34480
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/23/2004
09/08/2010
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Warmblood
Mare
Registry:
Height:
Markings:
RPSI
16.0 hh
1 hind sock, 1
SOLD
Sold
Sorrel Thoroughbred Horse for Sale in Texas

SOLD - BIGGEN - TB/QH Sorrel Gelding*BROKE 2 RIDE*GENTLE*CHEAP!!!!

New Boston, Texas 75570
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
02/23/2003
09/07/2010
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Thoroughbred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
UNREGISTERED
15.3 hh
blaze, stocking
SOLD


« Prev
Page:  1  2  3  4  5  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Training & Trainers
Horse Boarding
Horseback Riding
Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Rescues & Adoption
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Priced to Sell Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Bay Arabian Colt
Bay Arabian Colt
New Caney, TX N/A



TACK & SUPPLY STORE

Collegiate Replace Plain Raised Noseband 5/8 Full

Priced to Sell Horse Classifieds by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2015 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.