Browse Ponies by:
State | Discipline | Sex | Color
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Stallion Ponies for Sale


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 37 - 48 of 125 »
Grey Welsh Pony Stallion for Sale in Alberta

Nerwyn Gwyn - Multi-Supreme Champion, Imported Stallion: Nerwyn Gwyn

Jarvie, Alberta T0G 1H0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Stallion at Stud
05/02/2003
04/19/2014
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Welsh Pony
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
WPCSC
11.3 hh
N/A
Stud Fee: $600 CAD
Black Welsh Pony Stallion for Sale in California

Bur Dal Lord Solomon - Stunning Welsh Pony for stud!

Placerville, California 95667
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Stallion at Stud
07/01/2001
03/23/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Welsh Pony
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
WPSCA
11.3 hh
Two hind white
Stud Fee: $650
Sold
Black Welsh Pony Horse for Sale in Pennsylvania

SOLD - FC Sticky Fingers - Lovely Hunter Pony Prospect or Hunter Pony Stallion

Lehigh Valley, Pennsylvania 18080
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
06/11/2011
11/16/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Welsh Pony
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
WPCSA
11.3 hh
Star, Socks
SOLD
Sold
Black Welsh Pony Stallion for Sale in Idaho

SOLD - Whistwood Legal Eagle - Stunning Black Stallion, Section A Welsh FOR SALE

Moyie Springs, Idaho 83845
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Stallion at Stud
06/16/2007
07/07/2013
Color:
Breed:
Sex:
Black
Welsh Pony
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
Welsh Pony and
11.3 hh
Star-Strip-Snip
SOLD
Sold
Cremello Welsh Pony Horse for Sale in Texas

SOLD - Bristol Silver King - Sport Pony Stallion Prospect

New Ulm, Texas 78950
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
08/21/2009
01/22/2013
Color:
Breed:
Sex:
Cremello
Welsh Pony
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
WPCSA
12.1 hh
white
SOLD
Sold
Black POA Horse for Sale in Wisconsin

SOLD - Smoke N Lace - Black and White snowcap stallion

Kewaunee, Wisconsin 54216
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/14/2008
12/09/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
POA
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
POA
13.2 hh
Black snowcap b
SOLD
Sold
Sorrel Quarter Pony Horse for Sale in Wisconsin

SOLD - LeRoy San Badger - Handy Quarter Pony

Hammond, Wisconsin 54751
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2012
11/27/2014
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Quarter Pony
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
N/A
11.2 hh
Blaze
SOLD
Sold
Chestnut Welsh Pony Horse for Sale in Florida

SOLD - Southsong Supermoon - Stunning Welsh pony, Lots of ChrOME!!!

Pensacola, Florida 32526
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/05/2012
11/03/2014
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Welsh Pony
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
Welsh Pony and
12.2 hh
3 white socks a
SOLD
Sold
White POA Horse for Sale in Iowa

SOLD - Wils Double Award - 10 year old Stud for Sale

Dow City, Iowa 51528
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
07/01/2004
09/04/2014
Color:
Breed:
Sex:
White
POA
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
POAC
13.2 hh
Leopard with bl
SOLD
Sold
Pinto Paint Horse for Sale in Texas

SOLD - Matrix - Paint blue/eyed 5 year pony gelding

Bulverde, Texas 78163
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/03/2009
08/27/2014
Color:
Breed:
Sex:
Pinto
Paint
Colt
Registry:
Height:
Markings:
Paint
14.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Welsh Pony Horse for Sale in Alberta

SOLD - Konrad - Stunning purebred welsh colt, out of a proven cross!

Sherwood Park, Alberta T8H 2J4, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/07/2014
08/20/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Welsh Pony
Colt
Registry:
Height:
Markings:
WCPSC
N/A
Blaze, 3 stalki
SOLD
Sold
Bay Shetland Pony Horse for Sale in Texas

SOLD - Ricochet - Shetland Bombproof Sturdy Pony looking for a job!

El Paso, Texas 79938
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
08/11/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Shetland Pony
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
N/A
9.0 hh
N/A
SOLD


« Prev
Page:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Pony Trainers
Pony Boarding
Pony Riding
Pony Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Pony Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Pony Horses for Sale by State
Alabama
Alaska
Arizona
Arkansas
California
Colorado
Connecticut
Delaware
Florida
Georgia
Hawaii
Idaho
Illinois
Indiana
Iowa
Kansas
Kentucky
Louisiana
Maine
Maryland
Massachusetts
Michigan
Minnesota
Mississippi
Missouri
Montana
Nebraska
Nevada
New Hampshire
New Jersey
New Mexico
New York
North Carolina
North Dakota
Ohio
Oklahoma
Oregon
Pennsylvania
Rhode Island
South Carolina
South Dakota
Tennessee
Texas
Utah
Vermont
Virginia
Washington
Washington DC
West Virginia
Wisconsin
Wyoming
Canadian Horses by Province
Alberta
British Columbia
Manitoba
New Brunswick
Newfoundland
Nova Scotia
Northwest Territories
Nunavut
Ontario
Prince Edward Island
Quebec
Saskatchewan
Yukon




 FEATURED HORSES
Palomino Quarter Horse Stallion
Palomino Quarter Horse Stallion
Mead, WA Stud: $1,200



TACK & SUPPLY STORE

Jude Too 4 Rules of Riding Card Set

Stallion Ponies for Sale by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.