Browse Pintos by:
State | Discipline | Sex | Color
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Pinto Sport Horse for Sale


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 13 - 24 of 95 »
Pinto Pony Horse for Sale in California

Majestic Royal - Flashy Show Pony Prospect

California 94558
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
07/01/2014
Color:
Breed:
Sex:
Pinto
Pony
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
NASPR
N/A
N/A
$5,000
Bay Pinto Horse for Sale in Alberta

BG Khorkey - Amazing Registered Khemosabi++++/ breeding Gelding

Winfield, Alberta T0C 2X0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/27/2007
06/25/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Pinto
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
Canadian Pinto
14.2 hh
Tobiano
$3,500 CAD
Pinto Pony Horse for Sale in California

Jazzy Jasmine - Dressage or Hunter Pony excellent Show Record!!!

Lower Lake, California 95457
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/14/2004
06/24/2014
Color:
Breed:
Sex:
Pinto
Pony
Mare
Registry:
Height:
Markings:
NASPR
13.2 hh
blue eye
$12,000
Pinto Pony Horse for Sale in California

Royal - looking for your next eventer

Lower Lake, California 95457
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2005
06/12/2014
Color:
Breed:
Sex:
Pinto
Pony
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
NorthAmerican S
14.1 hh
star, four sock
$4,800
Sold
Pinto Half Arabian Horse for Sale in Virginia

SOLD - Carnival Confetti - 1/2 Arabian Tobiano Pinto

Suffolk, Virginia 23438
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/16/2007
03/03/2014
Color:
Breed:
Sex:
Pinto
Half Arabian
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AHA, PtHA
15.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Pinto Friesian Horse for Sale in Colorado

SOLD - Delilah - Friesian Sporthorse Mare

Fruita, Colorado 81521
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2003
07/20/2013
Color:
Breed:
Sex:
Pinto
Friesian
Mare
Registry:
Height:
Markings:
Friesian Sport
16.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Pinto Friesian Horse for Sale in Ohio

SOLD - Georgian Grande Colt 12 - Friesian Georgian Grande Sport Horse Colt

Piketon, Ohio 45661
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/18/2013
05/14/2013
Color:
Breed:
Sex:
Pinto
Friesian
Colt
Registry:
Height:
Markings:
Georgian Grande
16.2 hh
Black and White
SOLD
Sold
Pinto Warmblood Horse for Sale in Virginia

SOLD - Paint The Town - A Quality Hunter, 17.1, Paint, 5 years old

Bedford, Virginia 24523
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2007
05/10/2012
Color:
Breed:
Sex:
Pinto
Warmblood
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
17.1 hh
black and white
SOLD
Sold
Pinto Horse for Sale in Texas

SOLD - Little Joe - Sweet Little gentle pocket puppy gelding

Mexia, Texas 76667
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2009
07/02/2014
Color:
Breed:
Sex:
Pinto
Pinto
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
none
14.2 hh
black and white
SOLD
Sold
Pinto Tennessee Walking Horse for Sale in Texas

SOLD - Dixie Chick - Flashy head turning smooth gait'n Tri Paint!

Mexia, Texas 76667
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2004
06/18/2014
Color:
Breed:
Sex:
Pinto
Tennessee Walking
Mare
Registry:
Height:
Markings:
none
15.0 hh
tri paint, spot
SOLD
Sold
Pinto Warmblood Horse for Sale in Montana

SOLD - Mosaic - Stunning Pinto Warmblood Filly Show Horse Deluxe!

Hamilton, Montana 59840
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/09/2013
11/30/2013
Color:
Breed:
Sex:
Pinto
Warmblood
Filly
Registry:
Height:
Markings:
AWS American Wa
16.2 hh
50/50 Color Dar
SOLD
Sold
Pinto Arabian Horse for Sale in Texas

SOLD - MEGABUCKS IN HOUSTON - HALF ARABIAN PINTO

Manvel, Texas 77578
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/25/2007
03/20/2013
Color:
Breed:
Sex:
Pinto
Arabian
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
HAHR
15.1 hh
PINTO
SOLD


« Prev
Page:  1  2  3  4  5  6  7  8  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Pinto Trainers
Pinto Boarding
Pinto Riding
Pinto Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Pinto Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Sport Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Sorrel Quarter Horse Gelding
Sorrel Quarter Horse Gelding
Weatherford, TX $5,000



TACK & SUPPLY STORE

Vita Flex Hylamotion Powder

Pinto Sport Horse Classifieds by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.