Browse Horses by:
Breed | State | Discipline | Color
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

PHBA Horses for Sale


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 25 - 36 of 123 »
Sold
Palomino Paint Horse for Sale in Oklahoma

SOLD - cmg classic Powerpuff - Palomino overo filly

Stratford, Oklahoma 74872
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
02/01/2013
05/30/2014
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Paint
Filly
Registry:
Height:
Markings:
apha,ptha,phba
N/A
N/A
SOLD
Sold
Palomino Quarter Horse for Sale in Texas

SOLD - Frenchmans Streakn - *FRENCHMANS STREAKN, EXCEPTIONAL, TRIPLE REGISTERED!!*

Gainesville, Texas 76240
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/15/2013
06/27/2013
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Quarter Horse
Colt
Registry:
Height:
Markings:
AQHA, ACHA, PHB
15.1 hh
STAR, STRIP, SN
SOLD
Sold
Palomino Quarter Horse for Sale in Ohio

SOLD - Pretty Miss Chic - Strikingly Gorgeous Palomino Mare 8 YO

Whipple, Ohio 45788
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/26/2003
11/11/2011
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AQHA, PHBA
16.0 hh
Star
SOLD
Sold
Palomino Paint Horse for Sale in Colorado

SOLD - LUCKYS ENCHANTED ECHO - PERFORMANCE BRED PALOMINO MARE

Dolores, Colorado 81323
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
02/27/2003
05/24/2011
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Paint
Mare
Registry:
Height:
Markings:
APHA/PHBA
14.3 hh
STAR AND SNIP
SOLD
Sold
Palomino Quarter Horse for Sale in California

SOLD - babes sassy sonny - premium ad

California 90077
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/02/2002
11/05/2013
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Quarter Horse
Broodmare
Registry:
Height:
Markings:
AQHA AND PHBA
15.3 hh
star,strip, and
SOLD
Sold
Palomino Paint Horse for Sale in Texas

SOLD - KC's Imprint in Gold - Put Some "Bling" in the Show Ring

Beeville, Texas 78102
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/24/2006
12/14/2012
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Paint
Mare
Registry:
Height:
Markings:
APHA/PHBA
15.0 hh
White sock
SOLD
Sold
Palomino Quarter Horse for Sale in Illinois

SOLD - Royal Fiddler George - AQHA/PHBA Gelding-All Around Prospect

Rockton, Illinois 61072
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/14/2007
06/21/2012
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AQHA, PHBA
16.1 hh
Star,Strip,Snip
SOLD
Sold
Palomino Paint Horse for Sale in Texas

SOLD - Feature Me Downtown - FEATURE ME DOWNTOWN-2002 PHBA/APHA Mare *Video*

Bryan, Texas 77807
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/15/2002
04/25/2012
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Paint
Mare
Registry:
Height:
Markings:
APHA/PHBA
14.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Palomino Quarter Horse for Sale in Oklahoma

SOLD - Flippin Gold Money - Solid & Safe-Barrel & Pole Horse-Junior Rodeo Ready!

Ada, Oklahoma 74820
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/06/2003
03/31/2012
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AQHA / PHBA
15.0 hh
blaze, left hip
SOLD
Sold
Palomino Quarter Horse Stallion for Sale in North Carolina

SOLD - charasmatic nugget - golden palmino at stud

Dunn, North Carolina 28334
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Stallion at Stud
02/01/2007
11/28/2011
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Quarter Horse
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
aqha phba
16.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Palomino Horse for Sale in California

SOLD - IMA WINNER TWO - Georgeous Registered Palomino Mare

California 95811
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/17/2006
07/29/2011
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Palomino
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AQHA/PHBA
15.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Palomino Quarter Horse for Sale in California

SOLD - Handsome Approval - Beautiful Dappled Palomino Gelding

Meadow Vista, California 95722
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/10/2007
03/04/2011
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
PHBA
14.3 hh
Star, strip, sn
SOLD


« Prev
Page:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Training & Trainers
Horse Boarding
Horseback Riding
Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Rescues & Adoption
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
PHBA Horses for Sale by State
Alabama
Alaska
Arizona
Arkansas
California
Colorado
Connecticut
Delaware
Florida
Georgia
Hawaii
Idaho
Illinois
Indiana
Iowa
Kansas
Kentucky
Louisiana
Maine
Maryland
Massachusetts
Michigan
Minnesota
Mississippi
Missouri
Montana
Nebraska
Nevada
New Hampshire
New Jersey
New Mexico
New York
North Carolina
North Dakota
Ohio
Oklahoma
Oregon
Pennsylvania
Rhode Island
South Carolina
South Dakota
Tennessee
Texas
Utah
Vermont
Virginia
Washington
Washington DC
West Virginia
Wisconsin
Wyoming
Canadian Horses by Province
Alberta
British Columbia
Manitoba
New Brunswick
Newfoundland
Nova Scotia
Northwest Territories
Nunavut
Ontario
Prince Edward Island
Quebec
Saskatchewan
Yukon




 FEATURED HORSES
Bay Arabian Mare
Bay Arabian Mare
Paso Robles, CA $5,000



TACK & SUPPLY STORE

Equilibrium Equi Chaps Close Contact Chaps

PHBA Horse Classified by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Us   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.