Browse Tennessee Horses by:
Breed | Discipline | Color | Sex
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Performance Horse in Tennessee


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 61 - 72 of 259 »
Chestnut Arabian Stallion for Sale in Tennessee

GF Omega - GF Omega (Soho Carol x Orchid of Rohan)

Eagleville, Tennessee 37060
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Stallion at Stud
01/01/2001
04/06/2014
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Arabian
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
AHA
15.0 hh
N/A
Stud Fee: $1,500
Sorrel Quarter Horse Stallion for Sale in Tennessee

Badgers Diamond Pep - AQHA stallion standing at stud

Prospect, Tennessee 38477
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Stallion at Stud
04/15/2001
04/01/2014
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Quarter Horse
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
14.2 hh
star, snip
Stud Fee: $300

GYPSY SAN BADGER - Broodmare prospect CHEAP for her lines!

Lawrenceburg, Tennessee 38464
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/28/2001
01/01/2015
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
N/A
N/A
$1,200
Sold
Tobiano Tennessee Walking Horse for Sale in

SOLD - Cougar - SOLD - Tobiano Tennessee Walker Mare

Cleveland, Tennessee 37311
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/17/2010
09/20/2014
Color:
Breed:
Sex:
Tobiano
Tennessee Walking
Mare
Registry:
Height:
Markings:
TWHBEA,SSHBEA,N
14.3 hh
Strip
SOLD
Sold
Black Tennessee Walking Horse for Sale in

SOLD - Bingo - SOLD - Black Tennessee Walker Mare

Cleveland, Tennessee 37311
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/24/2009
09/20/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Tennessee Walking
Mare
Registry:
Height:
Markings:
TWHBEA
15.2 hh
NEAR HIND SOCK,
SOLD
Sold
Sorrel Tennessee Walking Horse for Sale in

SOLD - Crown - Very Classy Trail Horse Awsome Gait

Waynesboro, Tennessee 38485
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
10/14/2006
09/06/2014
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Tennessee Walking
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.0 hh
Blaze
SOLD
Sold
Black Tennessee Walking Horse for Sale in

SOLD - Ranger - SOLD - Black Tennessee Walker Gelding

Cleveland, Tennessee 37311
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/24/1999
04/22/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Tennessee Walking
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
TWHBEA
16.0 hh
Near Hind Fetlo
SOLD
Sold
Tobiano Spotted Saddle Horse for Sale in Tennessee

SOLD - Dreamer - SOLD - Tobiano Spotted Saddle Horse Gelding

Cleveland, Tennessee 37311
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
04/16/2014
Color:
Breed:
Sex:
Tobiano
Spotted Saddle
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
SSHBEA
14.3 hh
Star,White Sock
SOLD
Sold
Red Roan Tennessee Walking Horse for Sale in

SOLD - Hank - *SOLD*Flashy Experienced Trail Horse Broke For Anyone

Waynesboro, Tennessee 38485
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
11/18/2006
03/08/2014
Color:
Breed:
Sex:
Red Roan
Tennessee Walking
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
PSHR
15.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Tobiano Spotted Saddle Horse for Sale in Tennessee

SOLD - HAWK - SOLD - TOBIANO SPOTTED SADDLE HORSE

Cleveland, Tennessee 37311
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
06/23/1999
09/03/2013
Color:
Breed:
Sex:
Tobiano
Spotted Saddle
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
SSHBEA
16.3 hh
Black Tobiano
SOLD
Sold
Brown Tennessee Walking Horse for Sale in

SOLD - Ritz's Hocus Pocus - SOLD - BROWN TENNESSEE WALKER GELDING

Cleveland, Tennessee 37311
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/28/2002
08/15/2013
Color:
Breed:
Sex:
Brown
Tennessee Walking
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
TWHBEA
15.0 hh
STAR
SOLD
Sold
Dun w/ Blk Points Quarter Horse for Sale in Tennessee

SOLD - Fiddler Joe Bailey - REDUCED!! DUAL PEP Grandson! Ready for Training!!

Manchester, Tennessee 37355
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/28/2011
08/03/2013
Color:
Breed:
Sex:
Dun w/ Blk Points
Quarter Horse
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
14.3 hh
Black points an
SOLD


« Prev
Page:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  ...  Next »

Farm Directory
Stud Farms & Breeders
Pedigree Services
Horse Transportation
Mating Analysis
Reproductive Services
Veterinary Services
Tack and Supplies
Nutrition and Feeds
Barns and Stalls
Photographers & Art
Sales & Auctions
Training & Trainers
  
Performance Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Bay Quarter Horse Stallion
Bay Quarter Horse Stallion
Abilene, KS Stud: $1,000



TACK & SUPPLY STORE

Chippendale Jewelry Four Leaf Clover Stock Pin

Performance Horse Sales in Tennessee by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2015 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.