Browse Percherons by:
State | Discipline | Sex | Color
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Percheron Mares for Sale


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 49 - 60 of 184 »
Sold
Black Percheron Horse for Sale in New York

SOLD - Phinneys Thunder Nellie and Cassy - Percheron Team of Registered Black Mares

Moravia, New York 13118
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/16/2005
10/28/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Percheron
Mare
Registry:
Height:
Markings:
Percheron PHAOA
16.1 hh
Black with smal
SOLD
Sold
Grey Percheron Horse for Sale in South Carolina

SOLD - Molly - Molly - Amish Grey Percheron - Ride/Drive

Dorchester, South Carolina 29437
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1998
10/08/2014
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Percheron
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
17.0 hh
N/A
SOLD

SOLD - Silver Dollar's Gypsy - Flashy Weanling Filly

North Jackson, Ohio 44451
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
02/15/2014
09/17/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Percheron
Mare
Registry:
Height:
Markings:
Percheron Horse
N/A
White Star
SOLD
Sold
Black Percheron Horse for Sale in Maryland

SOLD - Gypsy - RIDES/DRIVES

Hollywood, Maryland 20636
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
09/06/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Percheron
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Grey Percheron Horse for Sale in Ontario

SOLD - Charlie - Ride or Drive Sweet Percheron Mare! REDUCED!

Bognor, Ontario N0H1E0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1997
08/30/2014
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Percheron
Mare
Registry:
Height:
Markings:
none
17.2 hh
flea bitten
SOLD
Sold
Grey Percheron Horse for Sale in Alabama

SOLD - Fury - Percheron/TB mare excellent mover amazing trail mount

Morris, Alabama 35116
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
08/26/2014
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Percheron
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Grey Percheron Horse for Sale in Virginia

SOLD - KK's Jeannie - Reg. Percheron Mare

Glade Spring, Virginia 24340
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/08/2007
08/26/2014
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Percheron
Mare
Registry:
Height:
Markings:
Percheron Horse
17.3 hh
None
SOLD
Sold
Grey Percheron Horse for Sale in North Carolina

SOLD - Bell - Bell

Fleetwood, North Carolina 28626
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
08/21/2014
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Percheron
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
18.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Black Percheron Horse for Sale in Ohio

SOLD - Abby - SOLD CONGRATS TO MIKE IN ALABAMA Percheron Mare

Hiram, Ohio 44231
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2007
08/15/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Percheron
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Other Percheron Horse for Sale in Missouri

SOLD - Starlight - Percheron Appaloosa cross 6 year old

Linn, Missouri 65024
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/10/2008
07/15/2014
Color:
Breed:
Sex:
Other
Percheron
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
17.0 hh
Spotts
SOLD
Sold
Black Percheron Horse for Sale in Missouri

SOLD - Brandy - 14 year old dead broke Percheron

Linn, Missouri 65024
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/08/2000
07/15/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Percheron
Mare
Registry:
Height:
Markings:
Percheron Horse
17.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Black Percheron Horse for Sale in South Carolina

SOLD - Truffles - Beauitful Friesian/Percheron Mare

Seneca, South Carolina 29678
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2005
07/09/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Percheron
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.2 hh
N/A
SOLD


« Prev
Page:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  ...  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Percheron Trainers
Percheron Boarding
Percheron Riding
Percheron Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Percheron Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Maresfor Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Chestnut Quarter Horse Gelding
Chestnut Quarter Horse Gelding
Paris, IL $3,000



TACK & SUPPLY STORE

Kerrits Venti Shirt - Kids Print Short Sleeve

Percheron Mares Classifieds by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.