Browse Oldenburgs by:
State | Discipline | Sex | Color
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Oldenburg Ridden Western Horse for Sale


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria Viewing ads 1 - 10 of 10
Bay Roan Oldenburg Horse for Sale in Virginia

Sincerity - 2008 "Silvio" Stunner for sale/Lease/Training Prospect

Berryville, Virginia 22611
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2008
07/08/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay Roan
Oldenburg
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.1 hh
2 hind socks, f
$15,000
Sold
Tobiano Oldenburg Horse for Sale in Oklahoma

SOLD - Cherokee - Premium Tobiano ISR Oldenburg Sempatico Gelding - Sold

Roland, Oklahoma 74954
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/06/2006
10/21/2013
Color:
Breed:
Sex:
Tobiano
Oldenburg
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
ISR Oldendberg
16.2 hh
Dark Bay Pinto
SOLD
Sold
Black Oldenburg Horse for Sale in Texas

SOLD - Phantom - big gentle family horse,western/english, cart, trails

Joshua, Texas 76058
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2007
10/05/2011
Color:
Breed:
Sex:
Black
Oldenburg
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
oldenburg/paint
16.2 hh
OVERO, NO BLUE
SOLD
Sold
Grey Oldenburg Horse for Sale in Wisconsin

SOLD - Destiny - Beautiful Oldenburg Mare, Lesson, Show, Trails

Amberg, Wisconsin 54102
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/24/2003
06/04/2013
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Oldenburg
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Black Oldenburg Horse for Sale in Arizona

SOLD - Jackson - Big Oldenburg TB gelding

Wickenburg, Arizona 85390
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
03/01/2013
Color:
Breed:
Sex:
Black
Oldenburg
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Grey Oldenburg Horse for Sale in California

SOLD - simon - amazing horse for sale

Orange, California 92869
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1996
02/12/2013
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Oldenburg
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
17.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Liver Chestnut Oldenburg Horse for Sale in California

SOLD - Just Tell Me - Oldenburg Show horse/brood mare - CHAMPION!

Dixon, California 95620
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
08/16/2012
Color:
Breed:
Sex:
Liver Chestnut
Oldenburg
Mare
Registry:
Height:
Markings:
Oldenburg GOV
15.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Sorrel Oldenburg Horse for Sale in Kentucky

SOLD - RHYTHYM & BLUES - REGISTERED OLDENBURG GELDING, JUMPS ANYTHING!!

Flemingsburg, Kentucky 41041
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/30/2001
08/06/2012
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Oldenburg
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
OLDENBURG REGIS
16.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Black Oldenburg Horse for Sale in Ohio

SOLD - Esme - 6yo 17.1h Warmblood Mare - GREAT PROSPECT

Norton, Ohio 44203
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2006
03/18/2012
Color:
Breed:
Sex:
Black
Oldenburg
Mare
Registry:
Height:
Markings:
none
17.1 hh
none
SOLD
Sold
Chestnut Oldenburg Horse for Sale in South Carolina

SOLD - Pick Me (Chloe) - Olympian Grandaughter/ Loves to Jump!

Loris, South Carolina 29569
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/01/2002
01/05/2011
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Oldenburg
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.0 hh
Star, 2 back so
SOLD

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Oldenburg Trainers
Oldenburg Boarding
Oldenburg Riding
Oldenburg Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Oldenburg Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Ridden Western Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Tobiano Spotted Saddle Mare
Tobiano Spotted Saddle Mare
Cross Junction, VA $2,350



TACK & SUPPLY STORE

Irideon Cadence Stretch-Cord Breeches - Ladies Knee Patch Low Rise

Oldenburg Ridden Western Horse Classifieds by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.