Browse Oldenburgs by:
State | Discipline | Sex | Color
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Oldenburg Hunter Horse for Sale


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 97 - 108 of 185 »
Sold
Bay Oldenburg Horse for Sale in Alabama

SOLD - Dominion - Oldenburg Warmblood Sport Horse Colt, Bred to Jump

Summerdale, Alabama 36580
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/01/2012
07/14/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Oldenburg
Colt
Registry:
Height:
Markings:
RPSI
15.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Overo Oldenburg Horse for Sale in California

SOLD - Pinto Warmblood - Big Bodied, Flashy and Brave!

Escondido, California 92026
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
07/01/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay Overo
Oldenburg
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
Pinto
16.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Oldenburg Horse for Sale in South Carolina

SOLD - Pearl - Pearl of Cedar Rock

Aiken, South Carolina 29803
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
06/30/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Oldenburg
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Brown Oldenburg Horse for Sale in Sachsen

SOLD - Highlight for dressage/jumping and breeding - Multitalented young mare ideal for amateur rider

Radeburg, Sachsen 01471, Germany
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/04/2010
05/28/2014
Color:
Breed:
Sex:
Brown
Oldenburg
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
17.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Tobiano Oldenburg Horse for Sale in Pennsylvania

SOLD - BODACIOUS - SPORT PONY,PONYCLUB, 4H, HUNTER, DRESSAGE,EVENTING

West Middlesex, Pennsylvania 16159
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2012
04/21/2014
Color:
Breed:
Sex:
Tobiano
Oldenburg
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
Weser-ems
14.0 hh
Lots
SOLD
Sold
Bay Oldenburg Horse for Sale in Indiana

SOLD - Torque - Very lovely sport horse for sale

Marysville, Indiana 47141
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/29/2009
03/17/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Oldenburg
Filly
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.3 hh
3 white ankles,
SOLD
Sold
Buckskin Oldenburg Horse for Sale in Colorado

SOLD - Guilty Pleasure - 2012 Buckskin Oldenburg Filly

Parker, Colorado 80138
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/02/2012
03/14/2014
Color:
Breed:
Sex:
Buckskin
Oldenburg
Filly
Registry:
Height:
Markings:
Oldenburg NA
16.2 hh
Star
SOLD
Sold
Brown Oldenburg Horse for Sale in Sachsen

SOLD - Multitalented: Highlight for Dressage/jumping and - Multitalented mare by Quintender/Cahsman

Radeburg, Sachsen 01471, Germany
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/04/2010
03/13/2014
Color:
Breed:
Sex:
Brown
Oldenburg
Mare
Registry:
Height:
Markings:
Oldenburg
17.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Grey Oldenburg Horse for Sale in Illinois

SOLD - Whisper - 2nd level dressage or hunter mare

Gurnee, Illinois 60031
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/01/2005
03/01/2014
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Oldenburg
Mare
Registry:
Height:
Markings:
old
15.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Oldenburg Horse for Sale in Florida

SOLD - Highlife's Cavalli King - Handsome 5 yr old warmblood

Apopka, Florida 32703
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2008
01/21/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Oldenburg
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Grey Oldenburg Horse for Sale in North Carolina

SOLD - Icon - Fancy and pretty dressage horse

Ellerbe, North Carolina 28338
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2007
01/14/2014
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Oldenburg
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
oldenburg
16.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Chestnut Oldenburg Horse for Sale in Texas

SOLD - Torey - Fancy gelding with A circut potential

Oglesby, Texas 76561
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/01/2009
12/01/2013
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Oldenburg
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.0 hh
N/A
SOLD


« Prev
Page:  ...  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  ...  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Oldenburg Trainers
Oldenburg Boarding
Oldenburg Riding
Oldenburg Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Oldenburg Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Hunter Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Sorrel Quarter Horse Mare
Sorrel Quarter Horse Mare
Dallas, TX $12,000



TACK & SUPPLY STORE

Mountain Horse Hand Cozy Gloves Jr

Oldenburg Hunter Horse Classifieds by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.