Browse Miniatures by:
State | Discipline | Sex | Color
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Miniature Harness Horse for Sale


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 61 - 72 of 321 »
Sold
Pinto Miniature Horse for Sale in New York

SOLD - Nostalgia's Zenyatta- SALE PENDING - Nostalgia's Zenyatta, A/R Black Pinto Mare-SALE PENDING

Phillipsport, New York 12769
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/30/2009
12/19/2014
Color:
Breed:
Sex:
Pinto
Miniature
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AMHA/AMHR
8.0 hh
Black Pinto
SOLD
Sold
Black Miniature Horse for Sale in Missouri

SOLD - hershey and jet - minurature horses broke to ride and drive

Steelville, Missouri 65565
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
12/14/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Miniature
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
9.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Miniature Horse for Sale in New York

SOLD - Aspen - AMHA/AMHR Bay broodmare, infoal for a May 2015 baby

Penn yan, New York 14527
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1999
12/06/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Miniature
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AMHA & AMHR
8.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Palomino Miniature Horse for Sale in Texas

SOLD - Unicorner Rowdy Maui Waui - Rowdy 37 inch Silver Bay Driving mini

Riviera, Texas 78379
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/06/2008
12/01/2014
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Miniature
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AMHR
9.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Cremello Miniature Horse for Sale in Texas

SOLD - His Ranch Mateo - SOLD! White Miniature Horse Drives

New Boston, Texas 75570
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
09/01/2010
11/29/2014
Color:
Breed:
Sex:
Cremello
Miniature
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
NONE
8.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Blue Roan Miniature Horse for Sale in Michigan

SOLD - Striker - Cute cute Cute!!!!!!

Highland, Michigan 48365
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2009
11/22/2014
Color:
Breed:
Sex:
Blue Roan
Miniature
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
9.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Silver Dapple Miniature Horse for Sale in Pennsylvania

SOLD - Smoky - Christmas Pony

Birdsboro, Pennsylvania 19508
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2007
11/07/2014
Color:
Breed:
Sex:
Silver Dapple
Miniature
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
NONE
7.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Black Miniature Horse for Sale in California

SOLD - Jackson - Pretty Black Miniature Horse Gelding

Wilton, California 95693
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/01/2010
11/07/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Miniature
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AMHA
8.0 hh
NONE
SOLD
Sold
Pinto Miniature Horse for Sale in Oregon

SOLD - VFM Crystal Blue Persuasion - Country Pleasure Driving Mare

Hillsboro, Oregon 97123
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/28/2007
11/02/2014
Color:
Breed:
Sex:
Pinto
Miniature
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AMHA
7.3 hh
Black Bay Tobia
SOLD
Sold
Grey Miniature Horse for Sale in Ontario

SOLD - Harry - Miniature Horse- Must go ASAP- AMHR regestered

Renfrew, Ontario k7v 3z4, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2007
10/29/2014
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Miniature
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AMHR
8.3 hh
small dapples,
SOLD
Sold
Unknown Miniature Horse for Sale in British Columbia

SOLD - Lollipop - Stunning Miniature Mare For Sale!!!!!!!!

Vanderhoof, British Columbia V0J3A1, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
10/24/2014
Color:
Breed:
Sex:
Unknown
Miniature
Mare
Registry:
Height:
Markings:
none
9.8 hh
lighter mane an
SOLD
Sold
Black Miniature Horse for Sale in Pennsylvania

SOLD - Viper - Family Friendly Miniature Gelding

Mohnton, Pennsylvania 19540
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2009
10/05/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Miniature
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
None
7.2 hh
None
SOLD


« Prev
Page:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  ...  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Miniature Trainers
Miniature Boarding
Miniature Riding
Miniature Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Miniature Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Harness Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Bay Warmblood Mare
Bay Warmblood Mare
Burlington, ON $2,000 CAD



TACK & SUPPLY STORE

Burlingham Sports Perfect Poles

Miniature Harness Horse Classifieds by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2015 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.