Browse Florida Horses by:
Breed | Discipline | Color | Sex
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Horses for Sale Near Destin, Florida


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 121 - 132 of 306 »
Sold
Black Mule Horse for Sale in Alabama

SOLD - Dolly - Beautiful black/brown w/ 4socks molly mule

Smson, Alabama 36477  (74 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2008
02/26/2011
Color:
Breed:
Sex:
Black
Mule
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Quarter Horse for Sale in Alabama

SOLD - DOC DRY TIVIO - GENTLE QUARTER MARE

Andalusia, Alabama 36420  (75 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
02/21/2000
10/11/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
14.3 hh
REAR SOCKS,WHIT
SOLD
Sold
Black Tennessee Walking Horse for Sale in Alabama

SOLD - Midnight's Spirit of the wild - 4 year old stud

Opp, Alabama 36467  (75 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
07/04/2010
07/28/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Tennessee Walking
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
not
15.0 hh
3 white socks
SOLD
Sold
Palomino Quarter Horse for Sale in Alabama

SOLD - Goldie - 12 year old Palomino mare

Andalusia, Alabama 36420  (75 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
12/01/2013
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
no
14.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Tennessee Walking Horse for Sale in Alabama

SOLD - Dealer - Jammer's Pusher's Pride

Opp, Alabama 36467  (75 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
06/28/2005
05/02/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Tennessee Walking
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
TWHBEA
15.3 hh
all black point
SOLD
Sold
Other Paint Horse for Sale in Alabama

SOLD - Tex - Paint Mare

Opp, Alabama 36467  (75 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
06/14/2011
Color:
Breed:
Sex:
Other
Paint
Mare
Registry:
Height:
Markings:
None
14.6 hh
N/A
SOLD

SOLD - Grey Horse - Needs Good Home

Opp, Alabama 36467  (75 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/17/2007
10/28/2014
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Palomino Quarab Horse for Sale in Alabama

SOLD - Pride - Palomino with potential

Brewton, Alabama 36426  (76 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2010
05/04/2014
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Quarab
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.2 hh
Snip, left hind
SOLD
Sold
Tobiano Spotted Saddle Horse for Sale in Alabama

SOLD - Casper - 3yr old bay and white gelding

Black, Alabama 36314  (76 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2011
04/11/2014
Color:
Breed:
Sex:
Tobiano
Spotted Saddle
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Standardbred Horse for Sale in Alabama

SOLD - Staying Single - Registered Standardbred Broodmare (SOLD)

Brewton, Alabama 36426  (76 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
02/22/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Standardbred
Mare
Registry:
Height:
Markings:
USTA
16.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Racking Horse for Sale in Alabama

SOLD - Texas Rose - 3/4 Standardbred, 1/4 Walking horse

Brewton, Alabama 36426  (76 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
04/28/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Racking
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
N/A
N/A
SOLD
Sold
Black Racking Horse for Sale in Alabama

SOLD - 1/2 Standardbred 1/2 walking horse

Brewton, Alabama 36426  (76 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
04/28/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Racking
Filly
Registry:
Height:
Markings:
N/A
N/A
N/A
SOLD


« Prev
Page:  ...  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  ...  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Trainers in Destin
Boarding in Destin
Riding in Destin
Farms & Breeders in Destin
Gifts & Shopping
Rescues in Destin
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Florida Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Blue Roan Quarter Horse Stallion
Blue Roan Quarter Horse Stallion
La Salle, CO Stud: $500



TACK & SUPPLY STORE

Ariat Garment Bag - Black/Tan

Destin Horses for Sale by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.