Browse Horses by:
Breed | State | Discipline | Color
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Horses for Sale Near 98290


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 121 - 132 of 554 »
Bay Andalusian Stallion for Sale in Washington

Cazar - 16.1 Bay PRE Indiano XVIII son 1/2Benitez 1/2 Guardiola

Rochester, Washington 98579  (133 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Stallion at Stud
04/19/1998
01/02/2015
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Andalusian
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
ANCCE/IALHA
16.1 hh
ankle
Stud Fee: $2,000
Black Warmblood Horse for Sale in British Columbia

Black Jack - Extremely Talented 15.1 Black Irish Sport Horse

Vancouver, British Columbia V5r il9, Canada  (141 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/14/2004
01/23/2015
Color:
Breed:
Sex:
Black
Warmblood
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.1 hh
N/A
$25,000 CAD
Bay Connemara Pony Horse for Sale in British Columbia

Mischa - 2010 15hh Connemara/TB mare by Rory O'Sullivan

British Columbia V6E 2C4, Canada  (143 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2010
01/22/2015
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Connemara Pony
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.0 hh
Solid Bay
$15,000 CAD
Sold
Chestnut Warmblood Horse for Sale in Washington

SOLD - Vittorio - MUST SELL!! Fancy 4 year old jumper/eventing gelding

Washington cmbrickroa  (1 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
07/01/2009
12/08/2013
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Warmblood
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Chestnut POA Horse for Sale in Washington

SOLD - Chip - *PENDING* 7yo Flashy POA gelding!

Washington 98290  (1 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2005
12/02/2012
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
POA
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
12.2 hh
white blanket,
SOLD
Sold
Grey Welsh Pony Horse for Sale in Washington

SOLD - Caspian - 15yo Pony club welsh cross gelding

Washington 98290  (1 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1997
12/01/2012
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Welsh Pony
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
13.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Sorrel Quarter Horse for Sale in Washington

SOLD - Two Tees Tivio - Reg. AQHA mare Great Trail, youth, or 4-H

Lake Stevens, Washington 98258  (7 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/02/2003
06/28/2014
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
14.2 hh
Star, Strip, Sn
SOLD
Sold
Bay Arabian Horse for Sale in Washington

SOLD - Kody - Handsome, talented redbay gelding w/ sweet personality

Snohomish, Washington 98290  (7 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/01/1996
08/05/2012
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Arabian
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.0 hh
star, strip, sn
SOLD
Sold
Bay Morgan Horse for Sale in Washington

SOLD - Celebrity Applause - AWESOME Safe Starter Gelding!!

Snohomish, Washington 98296  (7 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
06/05/1999
11/21/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Morgan
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AMHA
15.0 hh
Star and left r
SOLD
Sold
Black Fell Pony Horse for Sale in Washington

SOLD - Moonlit Truffles - Beautiful compact and fuzzy Fell Pony Filly

Snohomish, Washington 98290  (7 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
07/09/2014
10/05/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Fell Pony
Filly
Registry:
Height:
Markings:
Fell Pony Socie
13.1 hh
None
SOLD
Sold
Black Fell Pony Horse for Sale in Washington

SOLD - Moonlit King Louie - Fell Pony Gelding - Laid Back - In Dressage Training

Snohomish, Washington 98290  (7 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/28/2007
08/07/2013
Color:
Breed:
Sex:
Black
Fell Pony
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
Fell Pony Socie
14.0 hh
None
SOLD
Sold
Black Fell Pony Horse for Sale in Washington

SOLD - Moonlit Violet Rose - Top Notch Black Fell Pony Filly!! Very outgoing!!

Snohomish, Washington 98290  (7 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/29/2013
05/31/2013
Color:
Breed:
Sex:
Black
Fell Pony
Filly
Registry:
Height:
Markings:
Fell Pony Socie
N/A
White hind foot
SOLD


« Prev
Page:  ...  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  ...  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Training & Trainers
Horse Boarding
Horseback Riding
Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Rescues & Adoption
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Chestnut Oldenburg Gelding
Chestnut Oldenburg Gelding
Fillmore, CA $9,500



TACK & SUPPLY STORE

Andis Pet Clipper Kit w/DVD

98290 Horses for Sale by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2015 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.