Browse Horses by:
Breed | State | Discipline | Color
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Horses for Sale Near 67601


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 49 - 60 of 274 »
Sold
Black Appaloosa Horse for Sale in Kansas

SOLD - Sneaky By Design - Kid Broke Mare

Hays, Kansas 67601  (2 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/15/2004
04/07/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Appaloosa
Mare
Registry:
Height:
Markings:
ApHC
14.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Appaloosa Horse for Sale in Kansas

SOLD - Jazzy Dreamin - 2013 bay with spots Appaloosa filly

Hays, Kansas 67601  (2 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/22/2013
03/05/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Appaloosa
Filly
Registry:
Height:
Markings:
ApHC
N/A
N/A
SOLD
Sold
Red Dun Quarter Horse for Sale in Kansas

SOLD - Pending - 2013 red dun AQHA colt

Hays, Kansas 67601  (2 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/30/2013
03/17/2014
Color:
Breed:
Sex:
Red Dun
Quarter Horse
Colt
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
N/A
N/A
SOLD
Sold
Champagne Appaloosa Horse for Sale in Kansas

SOLD - Ima Bright Champagne - Gold champagne colt negative for all genetic defects!

Hays, Kansas 67601  (2 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/12/2012
08/31/2013
Color:
Breed:
Sex:
Champagne
Appaloosa
Colt
Registry:
Height:
Markings:
ApHC
15.1 hh
blaze, two hind
SOLD
Sold
Buckskin Appaloosa Horse for Sale in Kansas

SOLD - Powerful Dreams - Dreamfinder and Poweriffic Grand son!

Hays, Kansas 67601  (2 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/01/2012
05/14/2013
Color:
Breed:
Sex:
Buckskin
Appaloosa
Colt
Registry:
Height:
Markings:
ApHC
N/A
N/A
SOLD
Sold
Sorrel Appaloosa Horse for Sale in Kansas

SOLD - Fritzy Six Shooter - Big Duke Six Daughter in foal

Hays, Kansas 67601  (2 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2001
04/01/2013
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Appaloosa
Mare
Registry:
Height:
Markings:
ApHC
14.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Buckskin Appaloosa Horse for Sale in Kansas

SOLD - Gotcha All Jazzed Up - Loud Buckskin Blanketed Appaloosa Mare

Hays, Kansas 67601  (2 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/27/2008
06/18/2012
Color:
Breed:
Sex:
Buckskin
Appaloosa
Mare
Registry:
Height:
Markings:
ApHC
15.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Sorrel Appaloosa Horse for Sale in Kansas

SOLD - I Dream Of Bein Loud - 2009 Dreamfinder Grandson

Hays, Kansas 67601  (2 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/30/2009
02/29/2012
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Appaloosa
Colt
Registry:
Height:
Markings:
ApHC
N/A
N/A
SOLD
Sold
Black Appaloosa Horse for Sale in Kansas

SOLD - Shados Princess Ann - Ha Dar Shado Grand Daughter

Hays, Kansas 67601  (2 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/19/2002
10/29/2011
Color:
Breed:
Sex:
Black
Appaloosa
Mare
Registry:
Height:
Markings:
ApHC
14.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Grulla Quarter Horse for Sale in Kansas

SOLD - NICE 2001 Grulla Gelding

Hays, Kansas 67601  (2 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2001
07/14/2011
Color:
Breed:
Sex:
Grulla
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
15.1 hh
None
SOLD
Sold
Black Friesian Horse for Sale in Kansas

SOLD - Daarien - *STUNNING* Friesian Colt

Plainville, Kansas 67663  (28 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/01/2014
09/14/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Friesian
Colt
Registry:
Height:
Markings:
American Friesi
16.2 hh
Small star, rea
SOLD
Sold
Black Friesian Horse for Sale in Kansas

SOLD - NSF Perfection - Stunning Purebred 2013 Friesian Filly

Plainville, Kansas 67663  (28 miles)
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/01/2013
03/02/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Friesian
Filly
Registry:
Height:
Markings:
American Friesi
N/A
none
SOLD


« Prev
Page:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  ...  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Training & Trainers
Horse Boarding
Horseback Riding
Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Rescues & Adoption
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Chestnut Quarter Horse Gelding
Chestnut Quarter Horse Gelding
Paris, IL $3,000



TACK & SUPPLY STORE

Equi-Star Riding Apparel Childs Riding Jacket

67601 Horses for Sale by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.