Browse Washington Horses by:
Breed | Discipline | Color | Sex
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Hunter Under Saddle Horse in Washington


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 61 - 72 of 92 »
Sold
Bay Paint Horse for Sale in Washington

SOLD - Hurry Miss Scurry (Breve) - Congratulations Jill and Ron!

Fall City, Washington 98024
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/01/1998
08/04/2012
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Paint
Mare
Registry:
Height:
Markings:
APHA
16.0 hh
Tobiano
SOLD
Sold
Tobiano Half Arabian Horse for Sale in Washington

SOLD - Kheno N Khreme - Double Registered Half-Arabian Pinto

Gig Harbor, Washington 98333
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2006
07/28/2012
Color:
Breed:
Sex:
Tobiano
Half Arabian
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AHA/PTHA
15.1 hh
Bay Tobiano
SOLD
Sold
Buckskin Akhal Teke Horse for Sale in Washington

SOLD - Padishah - Golden Purebred Akhal-Teke Mare - Buckskin

Friday Harbor, Washington 98250
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2009
06/24/2012
Color:
Breed:
Sex:
Buckskin
Akhal Teke
Mare
Registry:
Height:
Markings:
VINIIK
15.0 hh
Socks
SOLD
Sold
Bay Dutch Warmblood Horse for Sale in Washington

SOLD - Calista - 2003 Registered Dutch Warmblood Mare by Contango

Washington 98020
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/29/2003
06/23/2012
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Dutch Warmblood
Mare
Registry:
Height:
Markings:
KWPN
16.1 hh
white star, thr
SOLD
Sold
Liver Chestnut Akhal Teke Horse for Sale in Washington

SOLD - Gergi - Stunning Liver Chestnut Sabino Purebred Akhal-Teke Mare

Friday Harbor, Washington 98250
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2008
06/11/2012
Color:
Breed:
Sex:
Liver Chestnut
Akhal Teke
Mare
Registry:
Height:
Markings:
VINIIK
15.2 hh
Blaze, 4 stocki
SOLD
Sold
Black Friesian Horse for Sale in Washington

SOLD - Lunar Eclipse - Friesian filly - unique color, payments okay

Kennewick, Washington 99320
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/01/2012
06/11/2012
Color:
Breed:
Sex:
Black
Friesian
Filly
Registry:
Height:
Markings:
FHH
16.0 hh
tobiano
SOLD
Sold
Red Roan Thoroughbred Horse for Sale in Washington

SOLD - Nellie's Knickers - Thoroughbred Pony Mare

Elk, Washington 99009
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
07/01/2004
06/05/2012
Color:
Breed:
Sex:
Red Roan
Thoroughbred
Mare
Registry:
Height:
Markings:
The Jockey Club
14.1 hh
4 whit legs, la
SOLD
Sold
Chestnut Arabian Horse for Sale in Washington

SOLD - Young Stallion Needs Home ASAP!!!!

Washington 98349
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
05/12/2012
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Arabian
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
N/A
N/A
N/A
SOLD
Sold
Chestnut Arabian Horse for Sale in Washington

SOLD - CH ABBAYGALE - Bay Image daughter in danger need home ASAP!!! *VIDEO*

Washington 98349
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1986
05/12/2012
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Arabian
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AHR
15.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Black Thoroughbred Horse for Sale in Washington

SOLD - Dude - Amazing gelding and wonderful mover! Video Attached!

Buckley, Washington 98321
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/05/2007
05/11/2012
Color:
Breed:
Sex:
Black
Thoroughbred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.3 hh
Blaze
SOLD
Sold
Pinto Gypsy Vanner Horse for Sale in Washington

SOLD - Thunder Struck - 17.1h Gypsy/Fresian Cross DREAM HORSE!

Washington 98349
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/05/2005
04/30/2012
Color:
Breed:
Sex:
Pinto
Gypsy Vanner
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
17.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Arabian Horse for Sale in Washington

SOLD - Flame - Out til Midnight colt

Springdale, Washington 99173
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/28/2007
12/28/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Arabian
Colt
Registry:
Height:
Markings:
AHA
15.0 hh
Star, coronet
SOLD


« Prev
Page:  1  2  3  4  5  6  7  8  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Washington Trainers
Washington Boarding
Washington Riding
Washington Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Washington Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Hunter Under Saddle Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Black Thoroughbred Gelding
Black Thoroughbred Gelding
Mchenry, IL $1,500



TACK & SUPPLY STORE

Ovation Riding Apparel CoolMax Solids

Hunter Under Saddle Horse Sales in Washington by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Us   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.