Browse Saskatchewan Horses by:
Breed | Discipline | Color | Sex
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Hunter Under Saddle Horse in Saskatchewan


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 37 - 47 of 47
Sold
Bay Appaloosa Horse for Sale in Saskatchewan

SOLD - Mischief Maker - Well Broke Dressage, Hunter/Jumper, Lesson Pony Mare

Borden, Saskatchewan S0K 0N0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/09/2006
11/14/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Appaloosa
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.2 hh
blanket and app
SOLD
Sold
Bay Paint Horse for Sale in Saskatchewan

SOLD - Houston - Flashy Athletic Show Horse

Saskatoon, Saskatchewan S7L 6P7, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/01/2005
10/21/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.0 hh
Four white sock
SOLD
Sold
Bay Warmblood Horse for Sale in Saskatchewan

SOLD - Prestwick - Top Jumper/Eq/Hunter prospect - Show experience.

Kindersley, Saskatchewan S0L 1S0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/25/2007
09/27/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Warmblood
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
CWHBA
16.3 hh
4 socks
SOLD
Sold
Grey Pony Horse for Sale in Saskatchewan

SOLD - Ghouls Night Out - Quiet Hunter Pony For Sale

Saskatoon, Saskatchewan S7K 3J5, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2001
09/25/2011
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Pony
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Palomino Quarter Horse for Sale in Saskatchewan

SOLD - MISSIN SUE - EXTREMELY WELL BRED 2008 PALOMINO FILLY. WELL STARTED

Lampman, Saskatchewan S0C 1N0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/14/2008
09/09/2011
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
14.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Sorrel Overo Paint Horse for Sale in Saskatchewan

SOLD - BJF MS THIRSTYHANCOCK - PRICE REDUCED, ENGLISH, HUNTER UNDER SADDLE PROSPECT

Glen Ewen, Saskatchewan S0C1C0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/06/2005
08/25/2011
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel Overo
Paint
Mare
Registry:
Height:
Markings:
APHA
15.3 hh
OVERO
SOLD
Sold
Bay Morgan Horse for Sale in Saskatchewan

SOLD - Bora Bora - Morgan Gelding for Competative Junior or Amateur Rider

Brock, Saskatchewan S0L 0H0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
02/27/2002
08/15/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Morgan
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
CMHA and AMHA
14.2 hh
Connected star,
SOLD
Sold
Dunalino Quarter Horse for Sale in Saskatchewan

SOLD - Miss Rich Doll - Beautiful 2009 AQHA Palomino Daughter of Hickory Hello!

Lampman, Saskatchewan S0C 1N0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/19/2009
01/14/2011
Color:
Breed:
Sex:
Dunalino
Quarter Horse
Filly
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
14.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Morgan Horse for Sale in Saskatchewan

SOLD - Valley Ridge Majesticflair - Hunter Pleasure Show Horse

Brock, Saskatchewan S0L 0H0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
07/13/2007
11/25/2010
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Morgan
Mare
Registry:
Height:
Markings:
CMHA
15.2 hh
Two hind white
SOLD
Sold
Bay Warmblood Horse for Sale in Saskatchewan

SOLD - Sedona - Canadian WB mare by Silberpfeil, top prospect fun ride!

Kindersley, Saskatchewan S0L 1S0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
06/19/2006
11/12/2010
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Warmblood
Mare
Registry:
Height:
Markings:
CWHBA
16.2 hh
black points
SOLD

SOLD - DTD WANTED - Arabian Gelding For Sale

Unity, Saskatchewan S0K 4L0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
09/26/2010
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Arabian
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
CAHR
N/A
N/A
SOLD


« Prev
Page:  1  2  3  4  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Saskatchewan Trainers
Saskatchewan Boarding
Saskatchewan Riding
Saskatchewan Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Saskatchewan Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Hunter Under Saddle Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Sorrel Quarter Horse Stallion
Sorrel Quarter Horse Stallion
Rustburg, VA Stud: $400



TACK & SUPPLY STORE

Ariat Arena Sweater - Ladies Navy

Hunter Under Saddle Horse Sales in Saskatchewan by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2015 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.