Browse South Carolina Horses by:
Breed | Discipline | Color | Sex
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Hunter Jumper Horse in South Carolina


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 85 - 96 of 150 »
Sold
Bay Thoroughbred Horse for Sale in South Carolina

SOLD - Rosie - OTTB Mare - Outstanding mover! (Project or broodmare)

Charleston, South Carolina 29464
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
06/01/2007
03/20/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Thoroughbred
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.2 hh
Star, socks bac
SOLD
Sold
Bay Quarter Horse for Sale in South Carolina

SOLD - Missy's Dandy Olena - MUST SELL!!! TRAIL HORSE/HUNTER PROSPECT

Charleston, South Carolina 29405
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2002
03/19/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
16.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Overo Haflinger Horse for Sale in South Carolina

SOLD - Praline - SUPER QUIET 8 y.o. Haflinger Cross Paint Mare

Aiken, South Carolina 29803
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
03/16/2013
Color:
Breed:
Sex:
Overo
Haflinger
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.1 hh
N/A
SOLD

SOLD - Tee - Nice Youth English/Western Horse

Greer, South Carolina 29651
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2000
03/12/2013
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
n/a
16.0 hh
blaze/sock
SOLD
Sold
Chestnut Holsteiner Horse for Sale in South Carolina

SOLD - Red Solo Cup - 2004 Holsteiner Gelding EQ Prospect PRICE DROP

Gilbert, South Carolina 29054
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2004
03/12/2013
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Holsteiner
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
17.0 hh
Stripe, 2 socks
SOLD
Sold
Blue Roan Miniature Horse for Sale in South Carolina

SOLD - Rigo - Super sweet blue roan 2012 colt!!!

Lancaster, South Carolina 29720
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/01/2012
01/20/2013
Color:
Breed:
Sex:
Blue Roan
Miniature
Colt
Registry:
Height:
Markings:
N/A
N/A
Pinto
SOLD

SOLD - Luna Parra Deniro - **4 YR. OLD AQHA MARE** MUST SELL **

South Carolina 29414
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/18/2008
01/17/2013
Color:
Breed:
Sex:
Black
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
15.2 hh
white snip and
SOLD
Sold
Tobiano Paint Horse for Sale in South Carolina

SOLD - Indy - Nice All Around Paint 16h Gelding with Sale or Lease

Piedmont, South Carolina 29673
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/01/2002
01/14/2013
Color:
Breed:
Sex:
Tobiano
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Grey Quarter Horse for Sale in South Carolina

SOLD - Packing Saint

Chester, South Carolina 29706
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2001
01/10/2013
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Black Thoroughbred Horse for Sale in South Carolina

SOLD - Freya - Beautiful, sweet, black TB Filly

Wagener, South Carolina 29164
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/01/2009
12/28/2012
Color:
Breed:
Sex:
Black
Thoroughbred
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Black Appaloosa Horse for Sale in South Carolina

SOLD - Pepper - Beautiful Black Blanket App filly for sale!!

Winnsboro, South Carolina 29180
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/20/2007
12/18/2012
Color:
Breed:
Sex:
Black
Appaloosa
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.0 hh
Star and 1 hind
SOLD
Sold
Tobiano Paint Horse for Sale in South Carolina

SOLD - Apache - Stunning Paint: Receiving 2 months saddle training

York, South Carolina 29745
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/01/2009
12/10/2012
Color:
Breed:
Sex:
Tobiano
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.0 hh
N/A
SOLD


« Prev
Page:  ...  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  ...  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
South Carolina Trainers
South Carolina Boarding
South Carolina Riding
South Carolina Farms & Breeders
Gifts & Shopping
South Carolina Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Hunter Jumper Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Bay Quarter Horse Gelding
Bay Quarter Horse Gelding
Glendale, AZ $4,500



TACK & SUPPLY STORE

Ariat Crossbred Western Boots - Men's Brown/Red

Hunter Jumper Horse Sales in South Carolina by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Us   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.