Browse North Dakota Horses by:
Breed | Discipline | Color | Sex
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Headers in North Dakota


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria Viewing ads 1 - 12 of 36 »
Palomino Quarter Horse Stallion for Sale in North Dakota

YGW BLAZIN SPLINTER - Rocking Heart Ranch 3

Crary, North Dakota 58327
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Stallion at Stud
03/18/2006
01/19/2015
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Quarter Horse
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
14.3 hh
Star strip and
Stud Fee: $500
Grey Quarter Horse for Sale in North Dakota

Tiger Dash N Frost - 2014 AQHA Grey Colt

Rugby, North Dakota 58368
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/15/2014
03/10/2015
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Quarter Horse
Colt
Registry:
Height:
Markings:
N/A
N/A
LF Fetlock
$1,750
Chestnut Quarter Horse for Sale in North Dakota

Hairpin Apache Tiger - 2002 AQHA Chestnut Broodmare-Hairpin Apache Tiger

Rugby, North Dakota 58368
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2002
03/10/2015
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.0 hh
N/A
$1,000
Black Quarter Horse for Sale in North Dakota

Horses - Ranch bred horses, all ages for sale

Portland, North Dakota 58274
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
02/01/1996
02/05/2015
Color:
Breed:
Sex:
Black
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.0 hh
N/A
No Price Listed
Sold
Black Quarter Horse for Sale in North Dakota

SOLD - TDM Plenty of Chrome - 9 YEAR OLD ROPE/RANCH/TRAIL GELDING BY JANA RED HANCOCK

Fordville, North Dakota 58231
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/14/2005
05/04/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
15.3 hh
3 white socks a
SOLD
Sold
Red Roan Quarter Horse for Sale in North Dakota

SOLD - DC Muy Little Creek - Broke AQHA 3 y/o Red Roan Filly*Video*

Rugby, North Dakota 58368
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2012
03/10/2015
Color:
Breed:
Sex:
Red Roan
Quarter Horse
Filly
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.0 hh
Start, Strip, S
SOLD
Sold
Dunskin Quarter Horse for Sale in North Dakota

SOLD - Poco Budha Blakburn - Gorgeous dunskin well bred broke AQHA mare

Portland, North Dakota 58274
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/13/2009
02/28/2015
Color:
Breed:
Sex:
Dunskin
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
15.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Appendix Horse for Sale in North Dakota

SOLD - Zio to my Loo - Huge bay gelding Barrel racing prospect

Portland, North Dakota 58274
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/26/2006
02/05/2015
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Appendix
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
aqha
16.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Blue Roan Quarter Horse for Sale in North Dakota

SOLD - Hancocks Lil Hazard - Hancocks Lil Hazard 3 y/o AQHA Filly

Rugby, North Dakota 58368
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2011
08/12/2014
Color:
Breed:
Sex:
Blue Roan
Quarter Horse
Filly
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Red Roan Quarter Horse for Sale in North Dakota

SOLD - Red - Tall gorgeous red roan quarter horse ranch broke 7 yr o

Portland, North Dakota 58274
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/01/2007
08/01/2014
Color:
Breed:
Sex:
Red Roan
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Dun w/ Blk Points Quarter Horse for Sale in North Dakota

SOLD - KNM Tacky Tiara - AQHA 4 y/o Dun Mare Broke

Rugby, North Dakota 58368
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2010
05/26/2014
Color:
Breed:
Sex:
Dun w/ Blk Points
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.0 hh
Few White hairs
SOLD
Sold
Grey Quarter Horse for Sale in North Dakota

SOLD - Cool Moon Kate - Nice looking dark grey 3yr old AQHA mare

Portland, North Dakota 58274
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
06/01/2010
05/07/2014
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
14.3 hh
N/A
SOLD


« Prev
Page:  1  2  3  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
North Dakota Trainers
North Dakota Boarding
North Dakota Riding
North Dakota Farms & Breeders
Gifts & Shopping
North Dakota Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Heading Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Dun w/ Blk Points Quarter Horse Stallion
Dun w/ Blk Points Quarter Horse Stallion
Pearl, IL Stud: $400



TACK & SUPPLY STORE

Roper Suede Leather Patchwork Boots - Kids Pink

Headers Sales in North Dakota by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2015 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.