Browse Gypsy Vanners by:
State | Discipline | Sex | Color
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Gypsy Vanner Project Horse for Sale


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria Viewing ads 1 - 12 of 15 »
Pinto Gypsy Vanner Horse for Sale in Nevada

Riddick - Beautiful Blue Eyed Baby Gypsy Vanner Cross Register OK

Nevada 89444
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/13/2013
09/16/2014
Color:
Breed:
Sex:
Pinto
Gypsy Vanner
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
13.0 hh
sorrel/white
$2,800
Bay Gypsy Vanner Horse for Sale in Virginia

Magickal Farm Springstein - Handsome Bay 7/8 Gypsy-Family/Trail/Dressage/Driving

Abingdon, Virginia 24210
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/04/2014
09/02/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Gypsy Vanner
Colt
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.2 hh
N/A
$3,000
Grey Gypsy Vanner Horse for Sale in Colorado

Rambo - 2011 Grey/Appy Purebred Gypsy Gelding

Montrose, Colorado 81401
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/01/2011
09/01/2014
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Gypsy Vanner
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
GHRA
14.0 hh
N/A
$5,500
Sold
Pinto Gypsy Vanner Horse for Sale in Illinois

SOLD - Brave Heart - Quality Gypsy Vanner Colt to make 12hh range

Keithsburg, Illinois 61442
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
06/02/2014
06/04/2014
Color:
Breed:
Sex:
Pinto
Gypsy Vanner
Colt
Registry:
Height:
Markings:
Yes
8.0 hh
Black White 50/
SOLD
Sold
Bay Gypsy Vanner Horse for Sale in Colorado

SOLD - Marley - 2009 Bay Tobiano Gypsy Cross Gelding

Montrose, Colorado 81401
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/12/2009
04/03/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Gypsy Vanner
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
Can be reg. w/
13.3 hh
Tobiano
SOLD
Sold
Pinto Gypsy Vanner Horse for Sale in North Carolina

SOLD - Out of the Blue - Striking 5 yo Gypsy Vanner Gelding

Raleigh, North Carolina 27606
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
08/08/2008
03/03/2014
Color:
Breed:
Sex:
Pinto
Gypsy Vanner
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
GCDHA
14.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Pinto Gypsy Vanner Horse for Sale in Minnesota

SOLD - Zulton - very quiet gelding

Mora, Minnesota 55051
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2010
10/25/2013
Color:
Breed:
Sex:
Pinto
Gypsy Vanner
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
13.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Black Gypsy Vanner Horse for Sale in Saskatchewan

SOLD - Buddy - Beautiful Gypsy Vanner Paint gelding;)

Saskatchewan S0A 0X0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/07/2010
08/30/2013
Color:
Breed:
Sex:
Black
Gypsy Vanner
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Pinto Gypsy Vanner Horse for Sale in Illinois

SOLD - Firefly - 3 yo Gypsy Vanner Cross Pony Mare 11hh.

Keithsburg, Illinois 61442
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/20/2010
08/07/2013
Color:
Breed:
Sex:
Pinto
Gypsy Vanner
Mare
Registry:
Height:
Markings:
GVHS
11.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Tobiano Gypsy Vanner Horse for Sale in Florida

SOLD - Tango - Sweet, Gentle, Smart Gypsy Vanner/Cob Gelding

Orange Park, Florida 32065
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2012
08/01/2013
Color:
Breed:
Sex:
Tobiano
Gypsy Vanner
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
12.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Gypsy Vanner Horse for Sale in South Dakota

SOLD - Bolt - Gypsy Sport Colt

Aberdeen, South Dakota 57402
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
06/02/2012
07/22/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Gypsy Vanner
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
GCDHA
13.2 hh
Blaze, tall whi
SOLD
Sold
Chestnut Gypsy Vanner Horse for Sale in Alberta

SOLD - Daisy - Gypsy Sport Horse Loves People, Super Family Pony!

Sherwood Park, Alberta T8C 1H5, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/20/2013
05/23/2013
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Gypsy Vanner
Filly
Registry:
Height:
Markings:
N/A
N/A
Four White's, B
SOLD


« Prev
Page:  1  2  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Gypsy Vanner Trainers
Gypsy Vanner Boarding
Gypsy Vanner Riding
Gypsy Vanner Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Gypsy Vanner Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Project Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES

Chestnut Thoroughbred Gelding
Delray Beach, FL N/A



TACK & SUPPLY STORE

Professional's Choice Saddle Pad Case

Gypsy Vanner Project Horse Classifieds by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.