Browse Nebraska Horses by:
Breed | Discipline | Color | Sex
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Geldings in Nebraska


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 85 - 96 of 225 »
Sold
Sorrel Haflinger Horse for Sale in Nebraska

SOLD - Max - Well broke haflinger gelding drive single or double

Albion, Nebraska 68620
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
10/14/2013
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Haflinger
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.1 hh
Blaze
SOLD
Sold
Sorrel Quarter Horse for Sale in Nebraska

SOLD - Fast Valentino - bred to run! *sold

Tekamah, Nebraska haaghorsem
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/01/2009
10/09/2013
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
yes
14.3 hh
star on forhead
SOLD
Sold
Sorrel Quarter Horse for Sale in Nebraska

SOLD - Skips Splenda - Skipper W bred gelding

Tekamah, Nebraska haaghorsem
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
12/01/2004
10/02/2013
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
yes
15.1 hh
star, strip, up
SOLD
Sold
Sorrel Quarter Horse for Sale in Nebraska

SOLD - Iota Be Good - Finished & gentle AQHA Gelding out of The Invester

Blair, Nebraska 68008
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
02/28/1998
09/25/2013
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
16.2 hh
Star
SOLD
Sold
Bay Overo Paint Horse for Sale in Nebraska

SOLD - Wally - Flashy Gentle Big Paint Gelding

Oshkosh, Nebraska 69154
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/10/2003
09/15/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay Overo
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
Grade
16.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Palomino Quarter Horse for Sale in Nebraska

SOLD - IB A Boy Named Sue - Supreme Ranch Horse

Guide Rock, Nebraska 68942
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2008
08/28/2013
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Tobiano Paint Horse for Sale in Nebraska

SOLD - BG Holy Smoke - BG Holy Smoke

Omaha, Nebraska 68134
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
06/09/2001
08/28/2013
Color:
Breed:
Sex:
Tobiano
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
PtHA
15.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Grey Arabian Horse for Sale in Nebraska

SOLD - Sir Wesley - Gorgeous grey gelding

Mitchell, Nebraska 69357
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/19/2012
08/27/2013
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Arabian
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AHA
N/A
N/A
SOLD
Sold
Sorrel Overo Paint Horse for Sale in Nebraska

SOLD - Time Ta Flash - Gorgeous HUS prospect

Ithaca, Nebraska 68033
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/01/2012
08/26/2013
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel Overo
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
APHA
14.1 hh
BLAZE, SOCKS, B
SOLD
Sold
Sorrel Paint Horse for Sale in Nebraska

SOLD - 10 Year old Heel/Ranch Horse

Elsie, Nebraska 69134
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
08/03/2013
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Sorrel Quarter Horse for Sale in Nebraska

SOLD - Old Colorado Joe - AQHA ROPING / WORKING RANCH / TRAIL SORREL GELDING

Fairfield, Nebraska 68938
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/06/2004
07/22/2013
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
16.0 hh
Star, Strip, an
SOLD
Sold
Tobiano Paint Horse for Sale in Nebraska

SOLD - Sequoias Paco - APHA Tobiano Gelding

Fairfield, Nebraska 68938
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/15/2010
07/21/2013
Color:
Breed:
Sex:
Tobiano
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
APHA
14.0 hh
N/A
SOLD


« Prev
Page:  ...  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  ...  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Nebraska Trainers
Nebraska Boarding
Nebraska Riding
Nebraska Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Nebraska Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Geldingsfor Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Bay Thoroughbred Gelding
Bay Thoroughbred Gelding
OH $15,000



TACK & SUPPLY STORE

Lorenzo the Flying Frenchman by Luisina Dessagne

Geldings From Nebraska by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.