Browse North Carolina Horses by:
Breed | Discipline | Color | Sex
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Eventers in North Carolina


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 85 - 96 of 306 »
Sold
Tobiano Paint Horse for Sale in North Carolina

SOLD - splendidpepolenarose - 2yr old cutting bred paint filly

Greenville, North Carolina 27884
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2010
02/23/2012
Color:
Breed:
Sex:
Tobiano
Paint
Filly
Registry:
Height:
Markings:
APHA
14.1 hh
Bay and whit pa
SOLD
Sold
Bay Arabian Horse for Sale in North Carolina

SOLD - SHOGUNSRISINGSON / Lloyd - Very Nice Arabian

Midland, North Carolina 28107
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/30/1995
01/11/2012
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Arabian
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
Arabian Horse R
15.3 hh
Socks and Blaze
SOLD
Sold
Chestnut Thoroughbred Horse for Sale in North Carolina

SOLD - Junior - Quiet and safe jumping or hunter jumper prospect

Ellerbe, North Carolina 28338
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2007
07/07/2014
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Thoroughbred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Brown Appendix Horse for Sale in North Carolina

SOLD - Lil' Jon - Cute Appendix Gelding jumping courses!

Durham, North Carolina 27705
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2009
06/27/2014
Color:
Breed:
Sex:
Brown
Appendix
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Black Thoroughbred Horse for Sale in North Carolina

SOLD - Foxs Final Answer - Nice moving, pretty, BLACK TB mare

Knightdale, North Carolina 27545
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/23/2001
06/26/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Thoroughbred
Mare
Registry:
Height:
Markings:
JC
16.0 hh
narrow blaze, 1
SOLD
Sold
Bay Appendix Horse for Sale in North Carolina

SOLD - Mecke - Big and gentle dressage, jumper or eventing prospect

Ellerbe, North Carolina 28338
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2009
06/25/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Appendix
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Pinto Draft Horse for Sale in North Carolina

SOLD - Flying Colors - Horse with many talents!

Raeford, North Carolina 28376
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2008
06/20/2014
Color:
Breed:
Sex:
Pinto
Draft
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
17.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Tobiano Draft Horse for Sale in North Carolina

SOLD - The Lone Ranger - Fancy Draft/ Paint cross, excellent eveting horse

Ellerbe, North Carolina 28338
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2006
06/12/2014
Color:
Breed:
Sex:
Tobiano
Draft
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Thoroughbred Horse for Sale in North Carolina

SOLD - He's a loon - Calm, safe and easy going all around family and trail

Ellerbe, North Carolina 28338
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2008
06/03/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Thoroughbred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Thoroughbred Horse for Sale in North Carolina

SOLD - Mollie - Athletic TB Mare

Liberty, North Carolina 27298
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2009
04/27/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Thoroughbred
Mare
Registry:
Height:
Markings:
Jockey Club
16.1 hh
Na
SOLD
Sold
Bay Thoroughbred Horse for Sale in North Carolina

SOLD - Cabriolet - Young, brave mare ready to start showing over fences!

Durham, North Carolina 27705
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2010
04/20/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Thoroughbred
Mare
Registry:
Height:
Markings:
Jockey Club
17.0 hh
Star
SOLD
Sold
Chestnut Thoroughbred Horse for Sale in North Carolina

SOLD - Oine Moontain - Calm and easy going all around horse

Ellerbe, North Carolina 28338
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2009
04/16/2014
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Thoroughbred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.3 hh
N/A
SOLD


« Prev
Page:  ...  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  ...  Next »

Farm Directory
Stud Farms & Breeders
Pedigree Services
Horse Transportation
Mating Analysis
Reproductive Services
Veterinary Services
Tack and Supplies
Nutrition and Feeds
Barns and Stalls
Photographers & Art
Sales & Auctions
Training & Trainers
  
Eventing Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Sorrel Quarter Horse Mare
Sorrel Quarter Horse Mare
Belden, MS $2,500



TACK & SUPPLY STORE

Ultra ThinLine Trifecta Cotton Half Pad

Eventers Sales in North Carolina by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Us   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.