Browse Missouri Horses by:
Breed | Discipline | Color | Sex
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Eventers in Missouri


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 121 - 132 of 139 »
Sold
Chestnut Paint Horse for Sale in Missouri

SOLD - Popsicle - APHA Solid Mare-1/2 Thoroughbred

New Haven, Missouri 63068
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/01/2000
08/03/2011
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Paint
Mare
Registry:
Height:
Markings:
APHA
15.1 hh
Blaze/stockings
SOLD
Sold
Bay Thoroughbred Horse for Sale in Missouri

SOLD - Runaround Jonny - *SALE PENDING* old TB Gelding, Super Mover, Super Quiet

Rolla, Missouri 65401
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
07/24/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Thoroughbred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
Jockey Club
16.2 hh
4 white socks,
SOLD
Sold
Bay Thoroughbred Horse for Sale in Missouri

SOLD - Mr. Darcy - Pure Athleticism in a Gorgeous Package

Miller, Missouri 65707
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/29/2001
07/01/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Thoroughbred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
Jockey Club
16.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Thoroughbred Horse for Sale in Missouri

SOLD - Runaround Jonny - 8 year old TB Gelding, Super Mover, Super Quiet

Rolla, Missouri 65401
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
06/29/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Thoroughbred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
Jockey Club
16.2 hh
4 white and a s
SOLD
Sold
Black Friesian Horse for Sale in Missouri

SOLD - Updated:75% 2011 Fresian Stud Colt - Under Contract

Clarksville, Missouri 63336
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
02/25/2011
06/14/2011
Color:
Breed:
Sex:
Black
Friesian
Colt
Registry:
Height:
Markings:
N/A
N/A
N/A
SOLD
Sold
Black Friesian Horse for Sale in Missouri

SOLD - Don - Friesian Morgan/Percheron Gelding yearling Don

Clarksville, Missouri 63336
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
05/24/2011
Color:
Breed:
Sex:
Black
Friesian
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Grey Quarter Horse for Sale in Missouri

SOLD - IBA Berrie Smartchic - Dapple Grey AQHA Smart Chic Olena/Colonel Freckles Mare

Stewartsville, Missouri 64490
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/31/2008
04/22/2011
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
15.2 hh
star
SOLD
Sold
Black Appaloosa Horse for Sale in Missouri

SOLD - H.P.BOXKAR FILLIE - AWESOME 16H PRATT MARE BRED TO BREAGO FOR 2011!!

Bloomfield, Missouri 63825
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2001
03/01/2011
Color:
Breed:
Sex:
Black
Appaloosa
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AApA, ApHC PND
16.0 hh
ROAN
SOLD
Sold
Bay Appendix Horse for Sale in Missouri

SOLD - Georgy - Prof. trained Guilding

Camdenton, Missouri 65020
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1996
03/01/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Appendix
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Quarter Horse for Sale in Missouri

SOLD - Prof. trained Guilding

Camdenton, Missouri 65020
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1996
03/01/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Black Arabian Horse for Sale in Missouri

SOLD - BlackLord Nazeer - Homozygous Black Colt/ Thanks Robert from Georgia!

Tipton, Missouri 65081
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/10/2010
02/26/2011
Color:
Breed:
Sex:
Black
Arabian
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
AHA
16.2 hh
sm. swipe foreh
SOLD
Sold
Bay Friesian Horse for Sale in Missouri

SOLD - Sooner - Updated 11/16 - 2yr old Friesian Morgan Cross Gelding

Clarksville, Missouri 63336
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
01/10/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Friesian
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.2 hh
N/A
SOLD


« Prev
Page:  ...  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Missouri Trainers
Missouri Boarding
Missouri Riding
Missouri Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Missouri Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Eventing Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Blue Roan Tennessee Walking Stallion
Blue Roan Tennessee Walking Stallion
Spring Hill, TN $5,500



TACK & SUPPLY STORE

Select Nu-Flex Maximizer Ester C

Eventers Sales in Missouri by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.