Browse Mississippi Horses by:
Breed | Discipline | Color | Sex
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Eventers in Mississippi


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria Viewing ads 1 - 12 of 20 »
Bay Trakehner Horse for Sale in Mississippi

Illianna - Sweet Filly with Nice Movement & Suspension

Aberdeen, Mississippi 39730
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/24/2011
02/27/2015
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Trakehner
Filly
Registry:
Height:
Markings:
American Trakeh
N/A
3 Socks
No Price Listed
Bay Thoroughbred Horse for Sale in Mississippi

Kiss Me Kate - Lovely Event Horse For Sale

Hernando, Mississippi 38632
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2004
02/03/2015
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Thoroughbred
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.2 hh
Stripe
$4,500
Bay Trakehner Horse for Sale in Mississippi

Ezra - Jumping, calm, beautiful mover

Aberdeen, Mississippi 39730
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/08/2006
01/15/2015
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Trakehner
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
American Trakeh
16.2 hh
Star and three
No Price Listed
Buckskin Quarter Horse Stallion for Sale in Mississippi

French frosty Corona - French frosty Corona

Hattiesburg, Mississippi 39425
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Stallion at Stud
05/07/2011
10/11/2014
Color:
Breed:
Sex:
Buckskin
Quarter Horse
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
15.0 hh
N/A
Stud Fee: $850
Sold
Bay Quarter Horse for Sale in Mississippi

SOLD - Jarahs Lady Poco - Beginner Friendly Working Cow Horse & Foxhunter

Starkville, Mississippi 39759
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/11/2000
07/09/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
15.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Thoroughbred Horse for Sale in Mississippi

SOLD - Stormy's Miss Alcippe - Thoroughbred mare with brains & looks ready to move up!

Starkville, Mississippi 39759
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/16/2007
03/01/2015
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Thoroughbred
Mare
Registry:
Height:
Markings:
Performance Hor
16.0 hh
RH coronet, sta
SOLD
Sold
Champagne Pony Horse for Sale in Mississippi

SOLD - Say Goodnight Gracie - Say Goodnight Gracie - Cute eventing pony for sale

Oxford, Mississippi 38655
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2004
02/12/2015
Color:
Breed:
Sex:
Champagne
Pony
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.1 hh
Snowflake patte
SOLD
Sold
Red Roan Appaloosa Horse for Sale in Mississippi

SOLD - Annie Oakley - Great All Around Western/English Pony!

Florence, Mississippi 39073
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
02/19/1998
09/03/2014
Color:
Breed:
Sex:
Red Roan
Appaloosa
Mare
Registry:
Height:
Markings:
none
14.1 hh
star
SOLD
Sold
Tobiano Paint Horse for Sale in Mississippi

SOLD - Lucky - 7yo Broke Paint Gelding

Walnut Grove, Mississippi 39189
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/01/2007
04/10/2014
Color:
Breed:
Sex:
Tobiano
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Appaloosa Horse for Sale in Mississippi

SOLD - Spirits Spider Lily - Loud Appaloosa Filly

Mendenhall, Mississippi 39114
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/01/2013
09/10/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Appaloosa
Filly
Registry:
Height:
Markings:
ApHC
16.0 hh
blanket and spo
SOLD
Sold
Bay Thoroughbred Horse for Sale in Mississippi

SOLD - Drover - Handsome 17hh TB Gelding - Dark Bay

Starkville, Mississippi 39759
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2007
06/14/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Thoroughbred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
Jockey Club
17.0 hh
Star
SOLD
Sold
Bay Quarter Horse for Sale in Mississippi

SOLD - Walter - 15H QH-cross Event/HJ/Fox Hunting Prospect

Mississippi 39110
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2003
04/07/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.0 hh
stripe, snip, r
SOLD


« Prev
Page:  1  2  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Mississippi Trainers
Mississippi Boarding
Mississippi Riding
Mississippi Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Mississippi Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Eventing Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Black Quarter Horse Stallion
Black Quarter Horse Stallion
Mead, WA Stud: $1,000



TACK & SUPPLY STORE

Lettia Coolmax Clik Girth

Eventers Sales in Mississippi by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2015 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.