Browse Massachusetts Horses by:
Breed | Discipline | Color | Sex
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Eventers in Massachusetts


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 37 - 48 of 72 »
Sold
Bay Thoroughbred Horse for Sale in Massachusetts

SOLD - Hanna - 11 year old 15.2 hand thoroughbred mare

Wayland, Massachusetts 01778
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2001
08/18/2012
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Thoroughbred
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.2 hh
star
SOLD
Sold
Palomino Haflinger Horse for Sale in Massachusetts

SOLD - Wonderful Pony for Lease - Terms Neg., NO SALE

Harvard, Massachusetts 01742
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/01/2004
11/16/2011
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Haflinger
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AHR
14.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Morgan Horse for Sale in Massachusetts

SOLD - Briarhill October Tryst - **MUST SELL** Versatile Morgan Gelding for sale

Pepperell, Massachusetts 01463
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
09/01/2006
03/08/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Morgan
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
American Morgan
15.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Warmblood Horse for Sale in Massachusetts

SOLD - TLF Wicked - SOLD 2012 warmblood filly

Westminster, Massachusetts 01473
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/27/2012
03/21/2015
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Warmblood
Filly
Registry:
Height:
Markings:
AWR, USDF, USEF
16.0 hh
star, RH sock,
SOLD
Sold
Cremello Connemara Pony Horse for Sale in Massachusetts

SOLD - Finnegan - Super Talented 14.1 hand 11 year Registered Connemara

Barre, Massachusetts 01005
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2003
12/16/2014
Color:
Breed:
Sex:
Cremello
Connemara Pony
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Grey Quarter Horse for Sale in Massachusetts

SOLD - Dixie - Athletic, Pretty Jumper for Sale!

Rehoboth, Massachusetts 02769
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
12/01/2014
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Sorrel Percheron Horse for Sale in Massachusetts

SOLD - Dakota - 16.2 draft cross for sale or on farm lease

Haydenville, Massachusetts 01039
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/01/2005
08/20/2014
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Percheron
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Iberian Horse for Sale in Massachusetts

SOLD - Suri - Suri, 2012 Iberian Warmblood Filly

Sutton, Massachusetts 01590
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/26/2012
07/24/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Iberian
Mare
Registry:
Height:
Markings:
IAHLA
N/A
star
SOLD
Sold
Chestnut Oldenburg Horse for Sale in Massachusetts

SOLD - Pumpkin - Claim to Fame 5 year old chestnut mare - RPSI

Haydenville, Massachusetts 01039
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/15/2008
05/20/2014
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Oldenburg
Mare
Registry:
Height:
Markings:
RPSI
15.2 hh
N/A
SOLD

SOLD - Arrion - Arrion- Warmblood Morgan cross for sale

Sutton, Massachusetts 01590
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2005
05/11/2014
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Warmblood
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.2 hh
Star, 1 white s
SOLD
Sold
Bay Thoroughbred Horse for Sale in Massachusetts

SOLD - Peeka - Awesome Thoroughbred mare! new price!

Pittsfield, Massachusetts 01201
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2005
02/07/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Thoroughbred
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Welsh Pony Horse for Sale in Massachusetts

SOLD - Bear Cove Bailey - *PRICE REDUCED*Eventing Prospect for Sale

Massachusetts 02184
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/01/2004
11/26/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Welsh Pony
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.0 hh
2 socks on hind
SOLD


« Prev
Page:  1  2  3  4  5  6  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Massachusetts Trainers
Massachusetts Boarding
Massachusetts Riding
Massachusetts Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Massachusetts Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Eventing Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Red Roan Pony Mare
Red Roan Pony Mare
Columbia, SC $800



TACK & SUPPLY STORE


Eventers Sales in Massachusetts by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2015 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.