Browse Dutch Warmbloods by:
State | Discipline | Sex | Color
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Dutch Warmblood Ridden Western Horse for Sale


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria Viewing ads 1 - 12 of 19 »
Chestnut Dutch Warmblood Horse for Sale in North Carolina

Mia(MooMoo) - 10 year old AngloDutch Mare for quick sale to good home

North Myrtle Beach Wilmington, North Carolina long crest
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
12/18/2014
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Dutch Warmblood
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.1 hh
Star
$2,800
Grey Warmblood Horse for Sale in North Carolina

Soleil - Gorgeous Flea Bitten Grey Dutch Warmblood

Crouse, North Carolina 28033
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2003
12/06/2014
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Warmblood
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.3 hh
N/A
$7,000
Black Dutch Warmblood Horse for Sale in California

Night Gallery - Phenomenal dressage,hunter/jumper or cross country geld

Norco, California 92860
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2004
11/11/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Dutch Warmblood
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.2 hh
Star, snip four
$17,500
Sold
Buckskin Dutch Warmblood Horse for Sale in Texas

SOLD - Champ - SALE PENDING!!!!!! Gentle giant Buckskin

Mexia, Texas 76667
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2002
01/13/2014
Color:
Breed:
Sex:
Buckskin
Dutch Warmblood
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
none
16.3 hh
star
SOLD
Sold
Bay Morgan Horse for Sale in Alberta

SOLD - Zena - Super Fancy Dutch Warmblood/morgan

Rimbey, Alberta T0C 2J0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2009
07/14/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Morgan
Mare
Registry:
Height:
Markings:
Morgan
15.2 hh
white left ankl
SOLD
Sold
Chestnut Dutch Warmblood Horse for Sale in Michigan

SOLD - Blaze - Fancy Carriage Type & Hunt Horse

Highland, Michigan 48365
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2007
02/04/2014
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Dutch Warmblood
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Black Dutch Warmblood Horse for Sale in Ohio

SOLD - Vader - STUNNING ALL AROUND PROSPECT - FOR SALE OR LEASE

Cuyahoga Falls, Ohio 44221
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/26/2005
10/17/2013
Color:
Breed:
Sex:
Black
Dutch Warmblood
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
American Warmbl
17.3 hh
white sock and
SOLD
Sold
Liver Chestnut Dutch Warmblood Horse for Sale in Illinois

SOLD - My Fair Larissa - My Fair Larissa

New Athens, Illinois 62264
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/11/1995
08/10/2013
Color:
Breed:
Sex:
Liver Chestnut
Dutch Warmblood
Mare
Registry:
Height:
Markings:
Oldenburg
15.3 hh
Blaze, 3 WHite
SOLD
Sold
Grey Warmblood Horse for Sale in Louisiana

SOLD - Faith - GORGEOUS BROODMARE OR SPORTHORSE PROSPECT

Baton Rouge, Louisiana 70820
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2004
02/06/2013
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Warmblood
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Grey Dutch Warmblood Horse for Sale in Oregon

SOLD - Airemis - 17hh Junior hunter

Beaverton, Oregon 97008
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
01/20/2013
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Dutch Warmblood
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
17.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Grey Dutch Warmblood Horse for Sale in Georgia

SOLD - Dressage or Show Hunter Prospect

Guyton, Georgia 31312
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/25/2005
01/12/2013
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Dutch Warmblood
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.0 hh
N/A
SOLD
Sold
White Dutch Warmblood Horse for Sale in Virginia

SOLD - Shimmer - Dutch WB/TB Mare for sale or lease, off farm or on farm

Waynesboro, Virginia 22980
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1998
04/21/2012
Color:
Breed:
Sex:
White
Dutch Warmblood
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.1 hh
N/A
SOLD


« Prev
Page:  1  2  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Dutch Warmblood Trainers
Dutch Warmblood Boarding
Dutch Warmblood Riding
Dutch Warmblood Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Dutch Warmblood Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Ridden Western Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Grey Quarter Horse Gelding
Grey Quarter Horse Gelding
NV $8,000



TACK & SUPPLY STORE

Nurtural Horse Nylon Bitless Bridle

Dutch Warmblood Ridden Western Horse Classifieds by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.