Browse Appaloosas by:
State | Discipline | Sex | Color
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Dun Appaloosa for Sale


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 49 - 60 of 80 »
Sold
Dun Appaloosa Horse for Sale in Indiana

SOLD - Moxie - Beautiful, Flashy, Experienced App Gelding SALE PENDING

Noblesville, Indiana 46062
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
03/22/2013
Color:
Breed:
Sex:
Dun
Appaloosa
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.5 hh
Blanket
SOLD
Sold
Dun w/ Blk Points Appaloosa Horse for Sale in California

SOLD - Gigi - 2012 bay dun Appy filly

Moreno Valley, California 92555
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/12/2012
03/16/2013
Color:
Breed:
Sex:
Dun w/ Blk Points
Appaloosa
Filly
Registry:
Height:
Markings:
ApHC
N/A
roan and white
SOLD
Sold
Dun Appaloosa Horse for Sale in Oklahoma

SOLD - Dun Ben Jested - Flashy Red Dun Appaloosa

Meeker, Oklahoma 74855
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/15/2011
03/06/2013
Color:
Breed:
Sex:
Dun
Appaloosa
Colt
Registry:
Height:
Markings:
ApHC
15.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Dun Appaloosa Horse for Sale in Illinois

SOLD - Stylins Cool Dun - APHA Dun Overo

Staunton, Illinois 62088
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2008
03/04/2013
Color:
Breed:
Sex:
Dun
Appaloosa
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
APHA
14.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Dun Appaloosa Horse for Sale in North Carolina

SOLD - Ima Brite McCloud - Flashy, Young Appaloosa Mare

Canton, North Carolina 28716
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2010
02/26/2013
Color:
Breed:
Sex:
Dun
Appaloosa
Mare
Registry:
Height:
Markings:
ApHC
14.3 hh
full blanket
SOLD
Sold
Dun w/ Blk Points Appaloosa Horse for Sale in Montana

SOLD - Quinny - Green Broke Appy

Greatfalls, Montana 59404
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/27/2003
02/04/2013
Color:
Breed:
Sex:
Dun w/ Blk Points
Appaloosa
Mare
Registry:
Height:
Markings:
ApHC
15.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Dun w/ Blk Points Appaloosa Horse for Sale in New York

SOLD - Fashion Dreamer - Big & BEAUTIFUL Dun ApHC Mare

Norwood, New York 13668
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2001
11/23/2012
Color:
Breed:
Sex:
Dun w/ Blk Points
Appaloosa
Mare
Registry:
Height:
Markings:
ApHC
16.0 hh
socks x4, star,
SOLD
Sold
Dun Appaloosa Horse for Sale in Louisiana

SOLD - Sheza Heir - GENTLE Dun with spots Trail Mare for sale!

Pollock, Louisiana 71467
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1998
11/18/2012
Color:
Breed:
Sex:
Dun
Appaloosa
Mare
Registry:
Height:
Markings:
ApHC
15.2 hh
White on hips
SOLD
Sold
Dun Appaloosa Horse for Sale in California

SOLD - Miss Kitty - Pretty Sporthorse Appaloosa SALE PENDING

Sanger, California 93657
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/02/2010
10/18/2012
Color:
Breed:
Sex:
Dun
Appaloosa
Filly
Registry:
Height:
Markings:
ApHC
16.1 hh
Dun Stripe/blac
SOLD
Sold
Dun Appaloosa Horse for Sale in Kentucky

SOLD - QUIET GENTLE APPALOOSA MARE - registered ApHC MARE, NICE GENTLE APPALOOSA MARE

Flemingsburg, Kentucky 41041
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/23/2002
10/03/2012
Color:
Breed:
Sex:
Dun
Appaloosa
Mare
Registry:
Height:
Markings:
ApHC
15.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Dun Appaloosa Horse for Sale in North Carolina

SOLD - Sports Sleeper - Outstanding all around ApHC gelding

Watha, North Carolina 28478
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2000
09/21/2012
Color:
Breed:
Sex:
Dun
Appaloosa
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
ApHC
16.0 hh
Blanket w/ spot
SOLD
Sold
Dun w/ Blk Points Appaloosa Horse for Sale in Idaho

SOLD - Bright Legacy - Gorgeous Appaloosa Filly!

Shoshone, Idaho 83352
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/29/2012
08/29/2012
Color:
Breed:
Sex:
Dun w/ Blk Points
Appaloosa
Filly
Registry:
Height:
Markings:
ApHC
N/A
Large white bla
SOLD


« Prev
Page:  1  2  3  4  5  6  7  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Appaloosa Trainers
Appaloosa Boarding
Appaloosa Riding
Appaloosa Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Appaloosa Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Dun Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Chestnut Warmblood Filly
Chestnut Warmblood Filly
Ancaster, ON $25,000 CAD



TACK & SUPPLY STORE

TuffRider Ladies Kirby Kwik Dry Short Sleeve Show Shirt

Dun Appaloosa Classifieds by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Us   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.