Browse Florida Horses by:
Breed | Discipline | Color | Sex
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Drivers in Florida


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 109 - 120 of 154 »
Sold
Tobiano Paint Horse for Sale in Florida

SOLD - Little Miss - Bombproof, Gorgeous Seasoned Pleasure Mare--S-A-F-E!

Lake City, Florida 32024
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2003
03/25/2012
Color:
Breed:
Sex:
Tobiano
Paint
Mare
Registry:
Height:
Markings:
APHA
15.0 hh
Chestnut
SOLD
Sold
Bay Standardbred Horse for Sale in Florida

SOLD - RUBY'S SHARP IMAGE - STANDARDBRED- PACER- PLEASURE-DRIVING-RIDING-BROODMARE

Eustis, Florida 32736
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/06/1999
02/18/2012
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Standardbred
Mare
Registry:
Height:
Markings:
USTA
16.0 hh
None
SOLD
Sold
Chestnut Quarter Horse for Sale in Florida

SOLD - Hunter - Quiet Gelding Children's/Fox hunter with Chrome

Lake City, Florida 32024
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2000
02/15/2012
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.2 hh
Four Socks and
SOLD
Sold
Grey Appendix Horse for Sale in Florida

SOLD - Kaycees Alibi - Broodmare out of Trouble Villa by TE N TE Free Lease

Fort Pierce, Florida 34950
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2002
02/07/2012
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Appendix
Broodmare
Registry:
Height:
Markings:
AQHA Appendix
16.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Black Warmblood Horse for Sale in Florida

SOLD - Kateri - 2yo Shire x TB x Paint Filly - Black With 4 High Socks

Eustis, Florida 32736
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
10/21/2009
01/14/2012
Color:
Breed:
Sex:
Black
Warmblood
Filly
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.2 hh
Blaze & 4 High
SOLD
Sold
Bay Warmblood Horse for Sale in Florida

SOLD - Cool Zool - 2001 Bay 16.2h Warmblood Gelding - All Rounder

Sanford, Florida 32771
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2001
12/27/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Warmblood
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.2 hh
star & sock
SOLD
Sold
Sorrel Haflinger Horse for Sale in Florida

SOLD - Tank - Ride and drive Haflinger gelding

Sebring, Florida 33875
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2005
12/18/2011
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Haflinger
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Thoroughbred Horse for Sale in Florida

SOLD - Wild Card Draw - Sweet Bay Gelding, 6 years old, 15'3" hands

Dunnellon, Florida 34432
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/28/2005
11/06/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Thoroughbred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
Jockey Club
15.3 hh
star
SOLD
Sold
Bay Thoroughbred Horse for Sale in Florida

SOLD - George - Cute Bay Gelding, Kid Safe

Dunnellon, Florida 34432
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2008
11/06/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Thoroughbred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
Jockey Club
15.0 hh
Blaze, RH Stock
SOLD
Sold
Bay Standardbred Horse for Sale in Florida

SOLD - EVERGLADES EXPRESS - FLORIDA-BRED YEARLING PACER COLT

Eustis, Florida 32736
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
02/25/2010
10/04/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Standardbred
Colt
Registry:
Height:
Markings:
USTA
N/A
See Photo
SOLD
Sold
Bay Roan Appaloosa Horse for Sale in Florida

SOLD - Miki Deniigi - Moose - Stand Out! Colorful, Athletic, Smart, Willing Prospect

Jacksonville, Florida 32207
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/01/2009
08/28/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay Roan
Appaloosa
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
ApHC
16.0 hh
snocap blanket,
SOLD
Sold
Black Miniature Horse for Sale in Florida

SOLD - Miniature Horse Team, covered wagon and harness

Live Oak, Florida 32360
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
08/27/2011
Color:
Breed:
Sex:
Black
Miniature
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
N/A
N/A
SOLD


« Prev
Page:  ...  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Florida Trainers
Florida Boarding
Florida Riding
Florida Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Florida Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Driving Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Grey Andalusian Filly
Grey Andalusian Filly
George Town, KY $12,000



TACK & SUPPLY STORE

Wintec Standing Attachment

Drivers Sales in Florida by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Us   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.