Browse Florida Horses by:
Breed | Discipline | Color | Sex
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Champion Horse in Florida


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 73 - 84 of 146 »
Sold
Sorrel Paint Horse for Sale in Florida

SOLD - Latigo - Flashy 16h gelding hunter/eventer/kid and husband safe!

Ocala, Florida 34481
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
08/07/2014
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
yes
16.0 hh
Blaze, socks
SOLD
Sold
Silver Dapple Miniature Horse for Sale in Florida

SOLD - Royal Oaks Elegant In Lace - Pintaloosa mini mare w/2014 filly

Leesburg, Florida 34788
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/01/2001
07/29/2014
Color:
Breed:
Sex:
Silver Dapple
Miniature
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AMHA & AMHR
N/A
Pintaloosa
SOLD
Sold
Bay Thoroughbred Horse for Sale in Florida

SOLD - Kingston - 17H Quiet, Safe, Easy going TB Gelding

Ocala, Florida 34481
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
07/26/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Thoroughbred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
17.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Paint Horse for Sale in Florida

SOLD - Black - All-arounder, kid safe, ready w/ big personality

Wesley Chapel, Florida 33545
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2001
07/25/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
APHA
15.3 hh
Star, 2 socks
SOLD
Sold
Chocolate Appaloosa Horse for Sale in Florida

SOLD - Chocolate Hunter - Athletic and Beautiful

Orlando, Florida 32709
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2009
07/06/2014
Color:
Breed:
Sex:
Chocolate
Appaloosa
Mare
Registry:
Height:
Markings:
ApHC
16.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Black Warmblood Horse for Sale in Florida

SOLD - O' Dark Hundred - Flashy Hunter Prospect For Sale

Florida 32259
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/17/2011
06/23/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Warmblood
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AWS Eligible
15.3 hh
Star, Stripe, S
SOLD
Sold
Chestnut Trakehner Horse for Sale in Florida

SOLD - Splash - Hunter for sale

Davie, Florida 33330
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2002
05/13/2014
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Trakehner
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.0 hh
Stripe
SOLD
Sold
Chestnut Florida Cracker Horse for Sale in

SOLD - Dallas - cute hunter jumper pony

St. Augutine, Florida 32092
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
05/12/2014
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Florida Cracker
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
13.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Red Roan Welsh Pony Horse for Sale in Florida

SOLD - Pixie Stix - Welsh/TB 4 year old 14h pony

Ocala, Florida 34481
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
03/29/2014
Color:
Breed:
Sex:
Red Roan
Welsh Pony
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.0 hh
Star, cornet
SOLD
Sold
Bay Appendix Horse for Sale in Florida

SOLD - Simply Spectacular - Amazing Hunter/Jumper/Eventing Gelding

Pensacola, Florida 32533
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/01/1997
03/12/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Appendix
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.2 hh
Star, and Sock
SOLD
Sold
Chestnut Warmblood Horse for Sale in Florida

SOLD - Cookie - Super Jr/Am Jumper

Sanford, Florida 32771
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/15/2002
03/05/2014
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Warmblood
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.2 hh
star
SOLD
Sold
Blue Roan Quarter Horse for Sale in Florida

SOLD - Hancock - Finished Quiet Working Cow, Roping, Barrel Gelding

Florida 33917
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/20/2007
02/03/2014
Color:
Breed:
Sex:
Blue Roan
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
14.2 hh
star
SOLD


« Prev
Page:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  ...  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Florida Trainers
Florida Boarding
Florida Riding
Florida Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Florida Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Champion Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Bay Quarter Horse Gelding
Bay Quarter Horse Gelding
GA $8,000



TACK & SUPPLY STORE

Tuffrider Child's Light Cotton Side Zip Jodhpurs

Champion Horse Sales in Florida by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.