Browse Alabama Horses by:
Breed | Discipline | Color | Sex
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Calf Ropers in Alabama


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 13 - 24 of 51 »

SOLD - Cinderella - 8yr old Palomino QH/Welsh cross. Aprox 53" Show Pony

Ider, Alabama 35981
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2002
10/25/2010
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Pony
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
13.1 hh
Blaze, stocking
SOLD
Sold
Grey Quarter Horse for Sale in Alabama

SOLD - crowhearts babydoll - 5 Y/O Trained By Jason Wilds (Cert. John & Josh Lyons)

Hartselle, Alabama 35640
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/14/2009
07/07/2014
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
14.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Grey Quarter Horse for Sale in Alabama

SOLD - One Eyed Judy - SOLD Stunning 15hh Eventer Mare Western/ English

Madison, Alabama 35758
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/20/1998
07/10/2011
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
15.0 hh
Flea Bitten Gre
SOLD
Sold
Grey Percheron Horse for Sale in Alabama

SOLD - Fury - Percheron/TB mare excellent mover amazing trail mount

Morris, Alabama 35116
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
08/26/2014
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Percheron
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Quarter Horse for Sale in Alabama

SOLD - SONNYS FROSTY BAR - AQHA REGISTERED HEAD ROPING GELDING

Northport, Alabama 35473
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/27/2001
05/21/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
15.2 hh
STAR/RIGHT HIND
SOLD
Sold
Red Dun Quarter Horse for Sale in Alabama

SOLD - Prevailing Hero - Big pretty red dun two year old gelding

Hope Hull, Alabama 36043
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
04/16/2014
Color:
Breed:
Sex:
Red Dun
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
15.0 hh
star
SOLD
Sold
Black Quarter Horse for Sale in Alabama

SOLD - Black Native Moon - Big Heading/ Barrel Racing Prospect

Troy, Alabama 36081
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/24/2007
02/09/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
16.0 hh
Star
SOLD
Sold
Sorrel Quarter Horse for Sale in Alabama

SOLD - Pistols Dashing Dude - Finished Heel Horse

Troy, Alabama 36081
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/07/2004
02/09/2014
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
14.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Blue Roan Quarter Horse for Sale in Alabama

SOLD - pending - Blue Roan Colt

Decatur, Alabama 35603
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2013
01/13/2014
Color:
Breed:
Sex:
Blue Roan
Quarter Horse
Colt
Registry:
Height:
Markings:
aqha
N/A
N/A
SOLD
Sold
Sorrel Quarter Horse for Sale in Alabama

SOLD - Drift A Lone Lucy - Registered, 3yo, Project

Robertsdale, Alabama 36567
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/01/2011
12/08/2013
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Quarter Horse
Filly
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
14.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Palomino Horse for Sale in Alabama

SOLD - 2K - Gorgeous Palomino

Alabama 35077
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
11/11/2013
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Palomino
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.5 hh
N/A
SOLD
Sold
Chestnut Quarter Horse for Sale in Alabama

SOLD - Colonel Doc Diablo - Grandson of HIGHBROW HICKORY. Slides, spins,lots of cow

Lowndesboro, Alabama 36752
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/19/2008
10/23/2013
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
14.2 hh
stripe,3 socks
SOLD


« Prev
Page:  1  2  3  4  5  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Alabama Trainers
Alabama Boarding
Alabama Riding
Alabama Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Alabama Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Calf Roping Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Palomino Welsh Pony Gelding
Palomino Welsh Pony Gelding
Tifton, GA $8,500



TACK & SUPPLY STORE

Horze ComForce Shoulder Protector Rug

Calf Ropers Sales in Alabama by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.