Browse Alberta Horses by:
Breed | Discipline | Color | Sex
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

EquineNow Horses for Sale


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 25 - 36 of 72 »
Palomino Haflinger Horse for Sale in Alberta

Sunrise Treasure - Breeding Stallion

Plamondon, Alberta T0A 2T0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/26/2009
10/02/2014
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Haflinger
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
AHR
N/A
N/A
$4,000 CAD
Black Clydesdale Stallion for Sale in Alberta

Keyhole Braeden - Black Clydesdale Stallion (for stud or sale)

Vegreville, Alberta T9C 1T3, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Stallion at Stud
06/04/2010
09/18/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Clydesdale
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
Canadian Clydes
17.1 hh
N/A
Stud Fee: $500 CAD
Black Clydesdale Stallion for Sale in Alberta

Keyhole Preston - Black Clydesdale stallion

Vegreville, Alberta T9C 1T3, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Stallion at Stud
05/20/2010
04/20/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Clydesdale
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
Canadian Clydes
16.2 hh
N/A
Stud Fee: $500 CAD
Sold
Grey Percheron Horse for Sale in Alberta

SOLD - BAROQUE - 2003 PERCHERON/WELSH COB X - DRESSAGE FIRST LEVEL

Cochrane, Alberta T4C 2G7, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/01/2003
05/19/2014
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Percheron
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Buckskin Draft Horse for Sale in Alberta

SOLD - Tristan - Gentle Giant in stunning buckskin coat

Calgary, Alberta T2V 4Y7
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/14/2011
07/30/2012
Color:
Breed:
Sex:
Buckskin
Draft
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
American Warmbl
17.0 hh
blaze and four
SOLD
Sold
Bay Draft Horse for Sale in Alberta

SOLD - Sir Williams Maximus - Fantastic sweet dressage gelding for sale

Calgary, Alberta T2V 4Y7
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
06/24/2005
10/30/2010
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Draft
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
ASHA (Sports sh
18.0 hh
star, sock
SOLD
Sold
Brown Friesian Horse for Sale in Alberta

SOLD - HPH Benjamin - Gorgeous, Noble, Brave, Quiet Friesian Sport Horse Colt

Sherwood Park, Alberta T8C 1H5, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/05/2012
04/23/2013
Color:
Breed:
Sex:
Brown
Friesian
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
Friesian Sport
N/A
No White Markin
SOLD
Sold
Pinto Thoroughbred Horse for Sale in Alberta

SOLD - -Make an offer-Lovely 2 yo gelding Pony Club/ Dressage

Rimbey, Alberta T0C 0J0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
08/02/2012
Color:
Breed:
Sex:
Pinto
Thoroughbred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Buckskin Friesian Horse for Sale in Alberta

SOLD - Xtremes Alberta Rose - Rare -"Buckskin Friesian Cross" 15.2h+ at 1 years

Glenevis, Alberta T0E 0X0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
06/26/2010
09/13/2011
Color:
Breed:
Sex:
Buckskin
Friesian
Filly
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Buckskin Draft Horse for Sale in Alberta

SOLD - Zimba - Flashy draftcross buckskin SALE PENDING

Calgary, Alberta T2V 4Y7
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/15/2010
09/05/2011
Color:
Breed:
Sex:
Buckskin
Draft
Colt
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.3 hh
four high white
SOLD
Sold
Bay Draft Horse for Sale in Alberta

SOLD - Obelix - Gorgeous 10 year old Draft Cross gelding

Cochrane, Alberta T4C1B4, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/01/2004
12/02/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Draft
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
Can ID
16.1 hh
Faint Star
SOLD
Sold
Grulla Paint Horse for Sale in Alberta

SOLD - SLR Just Dun Georgus - Stunning Grullo Tobiano APHA Filly

Carvel, Alberta T0E 0H0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2013
09/16/2014
Color:
Breed:
Sex:
Grulla
Paint
Mare
Registry:
Height:
Markings:
APHA
15.0 hh
tobiano
SOLD


« Prev
Page:  1  2  3  4  5  6  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Alberta Trainers
Alberta Boarding
Alberta Riding
Alberta Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Alberta Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Draft Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Sorrel Missouri Fox Trotter Mare
Sorrel Missouri Fox Trotter Mare
Chichester, NH $6,500



TACK & SUPPLY STORE

Ariat Mens M4 Low Rise Talbac Jeans

Horse Classifieds by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.