Browse Belgians by:
State | Discipline | Sex | Color
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Belgian Geldings for Sale


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 73 - 84 of 98 »
Sold
Sorrel Belgian Horse for Sale in South Carolina

SOLD - Scooby - Gentle Giant

York, South Carolina 29745
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2009
10/05/2011
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Belgian
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Chestnut Belgian Horse for Sale in Oklahoma

SOLD - Macintosh - Big, Easy Going Hunter ~ Eventer or Dressage

Ardmore, Oklahoma 73401
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2000
09/25/2011
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Belgian
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Chestnut Belgian Horse for Sale in Ontario

SOLD - Monty - Great Prospect for Sale

Little Britain, Ontario k0m 2c0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2006
08/26/2011
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Belgian
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
17.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Belgian Horse for Sale in British Columbia

SOLD - Bart - Do it all - logging, farming, pleasure driving!

Saanichton, British Columbia V8M 1V9, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1992
08/11/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Belgian
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
17.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Palomino Belgian Horse for Sale in Tennessee

SOLD - Max - Belgian Draft Cross Gelding

Kingston, Tennessee 37763
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
08/01/2011
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Belgian
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.2 hh
blaze
SOLD
Sold
Chestnut Belgian Horse for Sale in Illinois

SOLD - Samuel Adams - *Sale Pending* Experienced, Safe Hunter & Eq Horse

Harvard, Illinois 60033
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2000
07/23/2011
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Belgian
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Chestnut Belgian Horse for Sale in Maryland

SOLD - Baylie - Belgian paint. rides and packs

Friendsville, Maryland 21531
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1997
07/09/2011
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Belgian
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.2 hh
blaze blue eye
SOLD
Sold
Palomino Belgian Horse for Sale in Arizona

SOLD - FRED - RIDES & DRIVES BELGIAN GELDING

Tucson, Arizona 85736
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2000
06/21/2011
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Belgian
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Sorrel Belgian Horse for Sale in Wisconsin

SOLD - Joey - Belgian/Haflinger/Saddlebred Gelding

Fond du Lac, Wisconsin 54935
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2000
06/06/2011
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Belgian
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Brown Belgian Horse for Sale in Texas

SOLD - Fred & Fritz - Belgian Gelding Team

Waco, Texas 76705
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
05/27/2011
Color:
Breed:
Sex:
Brown
Belgian
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
N/A
N/A
SOLD
Sold
Palomino Belgian Horse for Sale in California

SOLD - Belgian Draft team

Fillmore, California 93015
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1994
04/15/2011
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Belgian
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
17.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Chestnut Belgian Horse for Sale in Kentucky

SOLD - Jean Claude - I'm Awesome! Need to go to Work!

Fisherville, Kentucky 40023
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2004
04/12/2011
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Belgian
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
18.3 hh
N/A
SOLD


« Prev
Page:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Belgian Trainers
Belgian Boarding
Belgian Riding
Belgian Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Belgian Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Geldingsfor Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Black Arabian Mare
Black Arabian Mare
Brenham, TX $5,000



TACK & SUPPLY STORE

Toklat CoolBack Bareback Pad

Belgian Geldings Classifieds by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.