Browse New York Horses by:
Breed | Discipline | Color | Sex
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Beginner Horse in New York


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 109 - 120 of 354 »
Sold
Chestnut Pony Horse for Sale in New York

SOLD - Prince William - Spectacular Large Children's Pony for Lease!!

Mattituck, New York 11952
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2001
11/22/2013
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Pony
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
usef/ushja
14.2 hh
white socks
SOLD
Sold
Bay Miniature Horse for Sale in New York

SOLD - Sugar Oaks Shadow Dancer- Appaloosa mare - Sugar Oaks Shadow Dancer- Appaloosa

Phillipsport, New York 12769
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2003
11/19/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Miniature
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AMHA/AMHR
N/A
N/A
SOLD
Sold
White Miniature Horse for Sale in New York

SOLD - Frankie - Adorable Youth Friendly Mini Gelding - Started Driving

Norwood, New York 13668
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2009
11/15/2013
Color:
Breed:
Sex:
White
Miniature
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
NOT Registered
7.2 hh
Pinto
SOLD
Sold
Black Miniature Horse for Sale in New York

SOLD - Bosco Mini Treasure Mia - Adorable Black Appaloosa Mini Mare Class A

Norwood, New York 13668
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/01/2011
11/14/2013
Color:
Breed:
Sex:
Black
Miniature
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AMHA
8.0 hh
Appaloosa
SOLD
Sold
Champagne Miniature Horse for Sale in New York

SOLD - Butterscotch - Beautiful Champagne Large Mini Mare that Rides & Drives

Norwood, New York 13668
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2007
11/12/2013
Color:
Breed:
Sex:
Champagne
Miniature
Mare
Registry:
Height:
Markings:
NOT Registered
9.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Quarter Horse for Sale in New York

SOLD - RRQ Legendary Rumors - Big Bay Beautiful AQHA Gelding for Trail & Show

Norwood, New York 13668
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/20/2007
11/09/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
15.3 hh
Socks/Blaze
SOLD
Sold
Bay Draft Horse for Sale in New York

SOLD - Ted - Kid Safe/ Dead Broke Trail Horse

Binghamton, New York 13902
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
11/05/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Draft
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Buckskin Quarter Horse for Sale in New York

SOLD - Gus - Big stout Buckskin for Trails/ Pleasure/ Hunter paces

Davenport Center, New York 13751
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
06/01/2001
10/26/2013
Color:
Breed:
Sex:
Buckskin
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Pony Horse for Sale in New York

SOLD - Belle - Fun & Flashy Pony - loves to jump,rides english/western

Davenport Center, New York 13751
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/01/2001
10/17/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Pony
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
13.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Palomino Horse for Sale in New York

SOLD - Bailey - Experienced & Reliable Trail Horse,Fun for whole family

Davenport Center, New York 13751
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/01/2004
10/17/2013
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Palomino
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Chestnut Paint Horse for Sale in New York

SOLD - SA Watch Me Rock - Gorgeous Competitive Safe Fun Show Mare

Norwood, New York 13668
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
09/11/2006
10/17/2013
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Paint
Mare
Registry:
Height:
Markings:
APHA/PtHA
15.2 hh
Tobiano
SOLD
Sold
Chestnut Belgian Horse for Sale in New York

SOLD - Team of WELL broke teenage boys! needing a new career

Penn yan, New York 14527
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1996
10/08/2013
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Belgian
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
17.1 hh
white strip
SOLD


« Prev
Page:  ...  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  ...  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
New York Trainers
New York Boarding
New York Riding
New York Farms & Breeders
Gifts & Shopping
New York Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Beginner Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Pinto Miniature Filly
Pinto Miniature Filly
Columbus, OH $2,900



TACK & SUPPLY STORE

Perri's Ladies Rounded End Spurs

Beginner Horse Sales in New York by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.