Browse Bay Overo Horses by:
Breed | State | Discipline | Gender
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Bay Overo Finished Horse for Sale


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria Viewing ads 1 - 12 of 59 »
Bay Overo Quarter Horse for Sale in Texas

Ward - "Ward" All-Around Gentle Horse

Bulverde, Texas 78163
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2005
03/02/2015
Color:
Breed:
Sex:
Bay Overo
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.0 hh
N/A
$4,500
Bay Overo Paint Horse for Sale in Texas

Splash - Splashed Up Paint Gelding Very Loud

Trinity, Texas 75862
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2001
02/16/2015
Color:
Breed:
Sex:
Bay Overo
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.0 hh
N/A
$1,450
Bay Paint Horse for Sale in Minnesota

Button - Button - Cute Frenchman's Guy Granddaughter

Becker, Minnesota 55308
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
06/03/2012
01/06/2015
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Paint
Filly
Registry:
Height:
Markings:
APHA
N/A
tobiano
$3,000
Sold
Bay Overo Paint Horse for Sale in Arizona

SOLD - Muktewak Saten - Experienced Mounted Shooting/All Around/Trail

Buckeye, Arizona 85326
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/15/1997
03/25/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay Overo
Paint
Mare
Registry:
Height:
Markings:
APHA
14.3 hh
3 white stockin
SOLD
Sold
Bay Overo Paint Horse for Sale in Texas

SOLD - ELIAH - GORGEOUS! GENTLE FOR FAMILY, TRAILS, PARADES,4h,YOUTH

Joshua, Texas 76058
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2002
03/03/2012
Color:
Breed:
Sex:
Bay Overo
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
APHA
15.1 hh
BAY,BLACK,WHITE
SOLD
Sold
Bay Paint Horse for Sale in Missouri

SOLD - JCS Blue Continental - Large 16H Bay Overo Mare. G-Daugther of Blue Max

Turney, Missouri 64429
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2002
02/05/2015
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Paint
Mare
Registry:
Height:
Markings:
APAH
16.0 hh
Overo
SOLD
Sold
Bay Overo Quarter Horse for Sale in Texas

SOLD - "Shilo" All-Around Gentle

Bulverde, Texas 78163
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2007
01/05/2015
Color:
Breed:
Sex:
Bay Overo
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.3 hh
Four white stoc
SOLD
Sold
Bay Overo Paint Horse for Sale in Kentucky

SOLD - VERY BROKE BAY OVERO RANCH GELDING, ANYONE CAN RID - BAY OVERO RANCH GELDING, BEGINNER FRIENDLY, GENTLE

Flemingsburg, Kentucky 41041
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/02/2004
12/19/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay Overo
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Overo Paint Horse for Sale in Wisconsin

SOLD - Scout - Big Beautiful, PUSH button, BROKE BROKE BROKE

Amberg, Wisconsin 54102
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/12/2002
11/15/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay Overo
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
APHA
16.1 hh
overo
SOLD
Sold
Bay Overo Paint Horse for Sale in California

SOLD - Baron - flashy tri color stocky paint gelding ropes cows barrel

Beaumont, California 92223
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2007
09/26/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay Overo
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.1 hh
tri colored
SOLD
Sold
Bay Overo Paint Horse for Sale in North Carolina

SOLD - cloud - bay and white paint gelding

Statesville, North Carolina 28625
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2006
09/16/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay Overo
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
apha
15.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Overo Paint Horse for Sale in Texas

SOLD - Clock Dasher - 2D/3D Barrle Horse! Anyone Can Ride Her

Blue Ridge, Texas 75424
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
02/11/2001
08/31/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay Overo
Paint
Mare
Registry:
Height:
Markings:
APHA
15.3 hh
N/A
SOLD


« Prev
Page:  1  2  3  4  5  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Training & Trainers
Horse Boarding
Horseback Riding
Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Rescues & Adoption
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Bay Overo Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Dun w/ Blk Points Quarter Horse Stallion
Dun w/ Blk Points Quarter Horse Stallion
Dolores, CO Stud: $600



TACK & SUPPLY STORE

Vespucci Plain Raised Dropped Noseband

Bay Overo Finished Horse Classifieds by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2015 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.