Browse Others by:
State | Discipline | Sex | Color
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Bay Other Horses for Sale


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 49 - 60 of 154 »

WANTED BEGINNER HORSE

Geneva, Ohio 44041
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
08/19/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Other
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
N/A
N/A
No Price Listed

Thunder - 2 year old walking horse quarter horse colt

Florala, Alabama 36442
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
07/03/2012
06/14/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Other
Colt
Registry:
Height:
Markings:
N/A
N/A
N/A
$100

walking horse/quarter horse filly and colt

Florala, Alabama 36442
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/01/2011
06/14/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Other
Filly
Registry:
Height:
Markings:
N/A
N/A
N/A
$100
Sold
Bay Other Horse for Sale in New York

SOLD - Scoot - Your New Best Friend Awaits

Canandaigua, New York 14424
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2001
09/05/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Other
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Other Horse for Sale in Georgia

SOLD - Cadbury - Great Beginner Horse Looking for a New Child

Loganville, Georgia 30052
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
06/30/1998
06/29/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Other
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Other Horse for Sale in Maine

SOLD - Flicka - Beautiful QH cross ready to train your way.

Warren, Maine 04864
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2009
06/28/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Other
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Other Horse for Sale in New Hampshire

SOLD - Major - MAJOR - BELGIAN/PONY CROSS

Milan, New Hampshire 03588
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/01/2008
05/15/2012
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Other
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.2 hh
White Blaze
SOLD
Sold
Bay Other Horse for Sale in Wisconsin

SOLD - Maggie - Beautiful Black/Bay Grade Trail Mare - Sale Pending

Wausau, Wisconsin 54403
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1999
04/15/2012
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Other
Mare
Registry:
Height:
Markings:
n/a
15.5 hh
blaze and rear
SOLD
Sold
Bay Other Horse for Sale in Alberta

SOLD - Paris - Athletic 8 yr. old Hunter/Jumper Mare

Rocky Mountain House, Alberta t4t 2a3, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2004
04/02/2012
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Other
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Other Horse for Sale in Ontario

SOLD - Scotch Bonnet - Seasoned Hunt Horse-Big and Bold

Warkworth, Ontario K0K 3K0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2002
03/10/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Other
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
17.0 hh
white blaze
SOLD
Sold
Bay Other Horse for Sale in Pennsylvania

SOLD - Moon Dancer - All around pony

Elverson, Pennsylvania 19520
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2007
08/03/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Other
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Other Horse for Sale in California

SOLD - breeding stock paint stallion & appendix mare

Ridgecrest, California 93555
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
07/21/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Other
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
N/A
N/A
N/A
SOLD


« Prev
Page:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  ...  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Other Trainers
Other Boarding
Other Riding
Other Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Other Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Bay Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Chestnut Quarter Horse Gelding
Chestnut Quarter Horse Gelding
Paris, IL $3,500



TACK & SUPPLY STORE

Classic Equine Diamond Spur

Bay Other Classifieds by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.