Browse Arizona Horses by:
Breed | Discipline | Color | Sex
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Bay Horses in Arizona


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 85 - 96 of 346 »
Sold
Bay Thoroughbred Horse for Sale in Arizona

SOLD - Wildfang - Beautiful Throughbred Gelding

Arizona 85249
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
07/01/2003
04/07/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Thoroughbred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
yes
16.4 hh
white feet and
SOLD
Sold
Bay Thoroughbred Horse for Sale in Arizona

SOLD - Saint Martin - Majestic Thoroughbred Gelding For Sale

Tucson, Arizona 85704
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/27/2001
02/10/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Thoroughbred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
17.3 hh
None
SOLD
Sold
Bay Paso Fino Horse for Sale in Arizona

SOLD - Isabella de Bolero - FINISHED PASO FINO TRAIL HORSE

Arizona 85308
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/02/2009
10/07/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Paso Fino
Mare
Registry:
Height:
Markings:
PFHA
14.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Quarter Horse for Sale in Arizona

SOLD - DOCS CHRISTMAS LADDY - DOCS CHRISTMAS LADDY - Registered AQHA Bay Gelding

Tucson, Arizona 85755
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/15/2005
09/04/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
15.1 hh
Star, Brand L.H
SOLD
Sold
Bay Mule Horse for Sale in Arizona

SOLD - Ruby - Ruby - 4WD on a Cadillac Suspension - Price Reduced

Waddell, Arizona 85355
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1999
08/09/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Mule
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Warmblood Horse for Sale in Arizona

SOLD - My Beemer - Graceful Rheinland/Thoroughbred

Sonoita, Arizona 85637
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/01/2007
06/05/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Warmblood
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
USEF
16.2 hh
Spot above eyes
SOLD
Sold
Bay Roan Quarter Horse for Sale in Arizona

SOLD - MODEL CONCHOS - PLAYGUN GRANDDAUGHTER, MONEY EARNER, READY TO HAUL!

Gilbert, Arizona 85296
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2007
05/14/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay Roan
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
14.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Paint Horse for Sale in Arizona

SOLD - Duke's Dakota - Lovely APHA Foundation-bred broodmare

Cottonwood, Arizona 86326
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/13/2000
11/11/2012
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Paint
Mare
Registry:
Height:
Markings:
APHA
15.2 hh
Star, strip, &
SOLD
Sold
Bay Quarter Horse for Sale in Arizona

SOLD - Sailing Smart Grandson - Name Pending - Sailing Smart Grandson - AQHA IF and NRBC Eligible

Prescott, Arizona 86305
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/22/2012
10/18/2012
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Quarter Horse
Colt
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
N/A
Tiny star, smal
SOLD
Sold
Bay Mule Horse for Sale in Arizona

SOLD - Bonnie Lee - Sweetest Molly Mule Ever

Arizona 85255
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
10/02/2012
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Mule
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Drum Horse for Sale in Arizona

SOLD - The Executive Producer - 2 Year Old "Rare Silver Bay" Drum Stallion

Scottsdale, Arizona 85266
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
07/07/2009
11/03/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Drum
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
GCDHA
15.3 hh
Silver Bay with
SOLD
Sold
Bay Quarter Horse for Sale in Arizona

SOLD - MS WAR PEPPY - Performance Horse- Beautiful AQHA Gelding

Gilbert, Arizona 85296
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1998
06/22/2011
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
15.2 hh
N/A
SOLD


« Prev Page:  ...  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  ...  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Arizona Trainers
Arizona Boarding
Arizona Riding
Arizona Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Arizona Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Bay Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Other Warmblood Gelding
Other Warmblood Gelding
Alachua, FL $3,750



TACK & SUPPLY STORE

Tucker Tweed iPad Cover - TT Signature

Bay Horse Classifieds in Arizona by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Us   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.